Următorul software Nikon poate fi utilizat cu camera foto:

Program de calculator
  • Camera Control Pro 2 (disponibil pentru achiziție): Controlați camera de la distanță de pe un computer și salvați fotografiile direct pe hard diskul computerului. Dacă este selectat [ PC ] ca destinație în Camera Control Pro 2 , un indicator de conexiune la computer ( c ) va fi afișat în panoul de control al camerei dacă Camera Control Pro 2 este lansat în timp ce camera este conectată la computer.

  • NX Tether : Utilizați pentru fotografierea legată atunci când camera este conectată la un computer. Expunerea, balansul de alb și alte setări ale camerei pot fi ajustate de la distanță folosind comenzile de pe afișajul computerului.

  • NX Studio * : Vizualizați și editați fotografii și videoclipuri realizate cu camerele digitale Nikon . NX Studio poate fi folosit pentru a regla fin fișierele în formatul unic NEF /NRW ( RAW ) de la Nikon și pentru a le converti în JPEG sau TIFF (procesare NEF / RAW ). Acceptă nu numai imagini NEF /NRW ( RAW ), ci și fotografii JPEG și TIFF realizate cu camerele digitale Nikon pentru sarcini precum editarea curbelor de ton și îmbunătățirea luminozității și contrastului.

    • Utilizatorii existenți ar trebui să fie siguri că au descărcat cea mai recentă versiune, deoarece versiunile anterioare ar putea să nu poată descărca imagini de pe cameră sau să deschidă imagini NEF ( RAW ).

  • Wireless Transmitter Utility : Wireless Transmitter Utility este necesar dacă camera trebuie să fie conectată la o rețea. Asociați camera cu computerul și descărcați imagini prin Wi-Fi .

Software-ul de calculator Nikon este disponibil din Centrul de descărcare Nikon . Verificați versiunea și cerințele de sistem și asigurați-vă că descărcați cea mai recentă versiune.
https://downloadcenter.nikonimglib.com/

Aplicații pentru smartphone (tabletă).

SnapBridge : Încărcați fotografii și filme de pe cameră pe un dispozitiv inteligent printr-o conexiune fără fir.

  • Aplicația SnapBridge este disponibilă pentru descărcare din Apple App Store sau de pe Google Play TM .

  • Vizitați site-ul web Nikon pentru cele mai recente informații despre aplicația SnapBridge .