Če želite povečati sliko, prikazano pri celozaslonskem predvajanju, pritisnite X ( T ) ali J ali dvakrat hitro pritisnite na zaslon.

Povečava predvajanja

Za

Opis

Povečajte ali pomanjšajte/oglejte si druga področja slike

Pritisnite X ( T ) ali uporabite poteze za raztegovanje, da povečate največ približno 24× (velike slike v formatu FX/36 × 24), 18× (srednje slike) ali 12× (majhne slike). Pritisnite W ( Y ) ali uporabite poteze ščipanja za pomanjšanje. Medtem ko je fotografija povečana, uporabite večnamenski izbirnik ali povlecite s prstom po zaslonu, da si ogledate področja slike, ki niso vidna na monitorju. Držite večnamenski izbirnik pritisnjen, da se hitro pomaknete na druga področja okvirja. Navigacijsko okno se prikaže, ko se spremeni razmerje povečave; območje, ki je trenutno vidno na monitorju, je označeno z rumeno obrobo. Vrstica pod navigacijskim oknom prikazuje razmerje povečave in se obarva zeleno pri 1 : 1.

Obrežite sliko

Če želite sliko obrezati na območje, ki je trenutno vidno na monitorju, pritisnite i , označite [ Hitro obrezovanje ] in pritisnite J Upoštevajte, da [ Hitro obrezovanje ] ni na voljo, ko je prikazan RGB histogram ( RGB histogram ).

Izberite obraze

Obrazi, zaznani med povečavo, so v navigacijskem oknu označeni z belimi obrobami. Zavrtite gumb za podukaze ali tapnite zaslonski vodnik za ogled drugih obrazov.

Oglejte si druge slike

Zavrtite glavni gumb za ukaze ali tapnite e ali f na dnu zaslona, da si ogledate isto lokacijo na drugih fotografijah pri trenutnem razmerju povečave. Povečava predvajanja se prekliče, ko se prikaže film.

Spremeni status zaščite

Pritisnite Q / g ( U ), da zaščitite ali odstranite zaščito slik ( Zaščita fotografij pred izbrisom ).

Vrnite se v način fotografiranja

Pritisnite sprožilec do polovice ali pritisnite K da zapustite način fotografiranja.

Prikaz menijev

Pritisnite G za ogled menijev.