WT-7

Ko je izbirni brezžični oddajnik WT-7 priključen na kamero, se lahko uporablja za povezavo z računalniki, ftp strežniki ali drugimi napravami prek Etherneta ali brezžičnih omrežij.

Pred uporabo WT-7

Pred uporabo WT-7 se prepričajte, da sta vdelana programska oprema za fotoaparat in WT-7 posodobljena na najnovejše različice. Za več informacij obiščite Nikonovo spletno mesto za svojo regijo.

Kaj lahko WT-7 naredi za vas

Z uporabo WT-7 lahko:

Naložite obstoječe fotografije in filme na ftp strežnik ali računalnik

Ne samo, da lahko kopirate slike v računalnike (način prenosa slik), lahko jih tudi naložite na ftp strežnike (način nalaganja ftp). Slike lahko naložite, ko so posnete.

Upravljajte kamero in fotografirajte na daljavo iz računalnika

Namestitev Camera Control Pro 2 (na voljo posebej) na omrežni računalnik vam omogoča popoln nadzor nad nastavitvami kamere in omogoča, da na daljavo posnamete slike in jih shranite neposredno na trdi disk računalnika (način nadzora kamere).

Upravljajte kamero in fotografirajte na daljavo iz spletnega brskalnika

S spletnim brskalnikom lahko upravljate kamero iz omrežnih računalnikov in pametnih naprav za daljinsko upravljanje, ki ne zahteva posebne aplikacije ali računalniške programske opreme (način http strežnika).

Povezava z uporabo WT-7

Povežite WT-7 s kablom USB, ki je priložen fotoaparatu.

Vklopite oddajnik in izberite [ Brezžični oddajnik (WT-7) ] > [ Brezžični oddajnik ] > [ Uporabi ] v nastavitvenem meniju kamere.

Elementi menija za WT-7

Vse elemente menija za WT-7 najdete v nastavitvenem meniju pod [ Brezžični oddajnik (WT-7) ]. Za več informacij glejte priročnik, ki je priložen WT-7.

Za več informacij glejte priročnik, ki je priložen WT-7.