Google Translate
DENNE TJENESTE KAN INDEHOLDE OVERSÆTTELSER TILVEJEBRAGT AF GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SIG ALLE GARANTIER RELATERET TIL OVERSÆTTELSER, UDTRYKKELIGE ELLER STILTIENDE, HERUNDER EVENTUELLE GARANTIER FOR NØJAGTIGHED, PÅLIDELIGHED OG STILTIENDE GARANTIER FOR SALGBARHED, EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL OG IKKE-OVERTRÆDELSE.
Kameraguiderne fra Nikon Corporation (herunder kaldet "Nikon") er blevet oversat for nemheds skyld ved hjælp af oversættelsessoftware, der tilvejebringes af Google Translate. Der er gjort fornuftige bestræbelser på at levere en nøjagtig oversættelse, men ingen automatiseret oversættelse er perfekt, og er ej heller beregnet til at skulle erstatte fagoversættere. Oversættelser leveres som en tjeneste for brugere af Nikons kameraguider og leveres "som de er". Der gives ingen garanti af nogen art, hverken udtrykkelig eller stiltiende, med hensyn til nøjagtighed, pålidelighed eller korrekthed af oversættelser fra engelsk til noget andet sprog. Noget indhold (såsom billeder, videoer, flashvideo osv.) oversættes muligvis ikke nøjagtigt som følge af begrænsningerne i oversættelsessoftwaren.
Den officielle tekst er den engelske version af kameraguiderne. Enhver uoverensstemmelse eller forskel skabt i oversættelsen er ikke bindende og har ingen juridisk effekt for overholdelses- eller håndhævelsesformål. Hvis der opstår spørgsmål vedrørende nøjagtigheden af oplysningerne i de oversatte kameraguider, se den engelske version af guiderne, som er den officielle version.
Om Nikon Imaging Cloud
- Når du er tilsluttet, kan du bruge Nikon Imaging Cloud med dit kamera via internettet, selv når der ikke er smartenheder eller computere i nærheden.
- Se onlinehjælpen til Nikon Imaging Cloud for at få detaljerede instruktioner.
Forholdsregler: Udlån og bortskaffelse af kameraer, der er tilsluttet Nikon Imaging Cloud
- Før du låner kamera ud til en anden person, bør du deaktivere automatisk forbindelse til kamera på Nikon Imaging Cloud -startskærmen eller initialisere kamera ved hjælp af [ Nulstil alle indstillinger ] i kamera opsætningsmenu.
- Hvis du kasserer kamera eller overfører ejerskabet til en anden person, skal du slette kamera oplysninger på Nikon Imaging Cloud startskærmen og initialisere kamera ved hjælp af [ Nulstil alle indstillinger ] i kamera opsætningsmenu.
