Google Translate
DENNE TJENESTE KAN INDEHOLDE OVERSÆTTELSER TILVEJEBRAGT AF GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SIG ALLE GARANTIER RELATERET TIL OVERSÆTTELSER, UDTRYKKELIGE ELLER STILTIENDE, HERUNDER EVENTUELLE GARANTIER FOR NØJAGTIGHED, PÅLIDELIGHED OG STILTIENDE GARANTIER FOR SALGBARHED, EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL OG IKKE-OVERTRÆDELSE.
Kameraguiderne fra Nikon Corporation (herunder kaldet "Nikon") er blevet oversat for nemheds skyld ved hjælp af oversættelsessoftware, der tilvejebringes af Google Translate. Der er gjort fornuftige bestræbelser på at levere en nøjagtig oversættelse, men ingen automatiseret oversættelse er perfekt, og er ej heller beregnet til at skulle erstatte fagoversættere. Oversættelser leveres som en tjeneste for brugere af Nikons kameraguider og leveres "som de er". Der gives ingen garanti af nogen art, hverken udtrykkelig eller stiltiende, med hensyn til nøjagtighed, pålidelighed eller korrekthed af oversættelser fra engelsk til noget andet sprog. Noget indhold (såsom billeder, videoer, flashvideo osv.) oversættes muligvis ikke nøjagtigt som følge af begrænsningerne i oversættelsessoftwaren.
Den officielle tekst er den engelske version af kameraguiderne. Enhver uoverensstemmelse eller forskel skabt i oversættelsen er ikke bindende og har ingen juridisk effekt for overholdelses- eller håndhævelsesformål. Hvis der opstår spørgsmål vedrørende nøjagtigheden af oplysningerne i de oversatte kameraguider, se den engelske version af guiderne, som er den officielle version.
Brug af NX Tether til at styre det Wi-Fi -tilsluttede kamera
Brug NX Tether -softwaren til tethered fotografering, som giver dig mulighed for at justere eksponering , hvidbalance og andre kamera på afstand og styre kameraet til optagelse fra en computer. Fotos kan gemmes direkte på en computer i stedet for et hukommelseskort, så de kan tages, selvom der ikke er isat et hukommelseskort i kamera .
- Du skal stadig indsætte et hukommelseskort, når du optager videoer.
- Bemærk, at kamera standbytimer ikke udløber, når kamera fjernstyres.
Installation af NX Tether
Du skal bruge en internetforbindelse, når du installerer NX Tether . Besøg Nikon hjemmeside for at få de seneste oplysninger, herunder systemkrav.
-
Download det nyeste NX Tether -installationsprogram fra webstedet nedenfor, og følg instruktionerne på skærmen for at fuldføre installationen.
- Bemærk, at du muligvis ikke kan styre kamera via fjernbetjening med tidligere versioner af NX Tether .
Styring af kameraet med NX Tether
-
Tilslut kamera og computeren via trådløst LAN ( 0 Computere: Tilslutning via trådløst LAN ).
Når du har oprettet en profil, skal du bekræfte, at profilnavnet vises med grønt i [ Opret forbindelse til computer ]-displayet.
-
Vælg [ Kamerastyring ] for [ Opret forbindelse til computer ] > [ Forbindelsestype ] i netværksmenuen.
-
Start den kopi af NX Tether der er installeret på værtscomputeren.
-
Styr kamera ved hjælp af NX Tether .
Se onlinehjælpen for detaljerede instruktioner.
Du kan også styre kamera fra en computer, der er tilsluttet via USB ( 0 Brug af NX Tether til at styre det USB -tilsluttede kamera ).
Kamerakontroldisplayet [ Opret forbindelse til computer ]
Displayet [ Opret forbindelse til computer ] viser følgende:
- Status : Status for forbindelsen til værten. Profilnavnet vises med grønt, når en forbindelse er etableret. Fejl vises også her ( 0 Fejlfinding af trådløse LAN-forbindelser ).
- Signalstyrke : Den trådløse signalstyrke.
- Bånd : Når der oprettes trådløs forbindelse i Wi-Fi -stationstilstand, vises radiofrekvensbåndet for det tilsluttede SSID netværk. I Wi-Fi adgangspunktstilstand vises det radiofrekvensbånd, som kamera udsender.
Tab af signal, mens kamera er tilsluttet et trådløst netværk, kan forstyrre forbindelsen til computeren. Vælg [ Afslut etableret forbindelse ] for [ Opret forbindelse til computer ] > [ Netværksindstillinger ] i netværksmenuen, før du opretter forbindelse til netværket igen. Når signalet er genetableret, genopretter kamera forbindelsen til computeren og genoptager upload af billeder, der endnu ikke er overført. Bemærk, at uploaden ikke kan genoptages, hvis du slukker kamera før overførslen er fuldført.
