Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

DENNE TJENESTE KAN INDEHOLDE OVERSÆTTELSER TILVEJEBRAGT AF GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SIG ALLE GARANTIER RELATERET TIL OVERSÆTTELSER, UDTRYKKELIGE ELLER STILTIENDE, HERUNDER EVENTUELLE GARANTIER FOR NØJAGTIGHED, PÅLIDELIGHED OG STILTIENDE GARANTIER FOR SALGBARHED, EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL OG IKKE-OVERTRÆDELSE.

Kameraguiderne fra Nikon Corporation (herunder kaldet "Nikon") er blevet oversat for nemheds skyld ved hjælp af oversættelsessoftware, der tilvejebringes af Google Translate. Der er gjort fornuftige bestræbelser på at levere en nøjagtig oversættelse, men ingen automatiseret oversættelse er perfekt, og er ej heller beregnet til at skulle erstatte fagoversættere. Oversættelser leveres som en tjeneste for brugere af Nikons kameraguider og leveres "som de er". Der gives ingen garanti af nogen art, hverken udtrykkelig eller stiltiende, med hensyn til nøjagtighed, pålidelighed eller korrekthed af oversættelser fra engelsk til noget andet sprog. Noget indhold (såsom billeder, videoer, flashvideo osv.) oversættes muligvis ikke nøjagtigt som følge af begrænsningerne i oversættelsessoftwaren.

Den officielle tekst er den engelske version af kameraguiderne. Enhver uoverensstemmelse eller forskel skabt i oversættelsen er ikke bindende og har ingen juridisk effekt for overholdelses- eller håndhævelsesformål. Hvis der opstår spørgsmål vedrørende nøjagtigheden af oplysningerne i de oversatte kameraguider, se den engelske version af guiderne, som er den officielle version.

Sletning af billeder

Følg nedenstående trin for at slet billeder fra hukommelseskort. Bemærk, at billeder ikke kan gendannes, når de er slettet. Billeder, der er beskyttet, kan dog ikke slettes.

Brug af sletteknappen

Tryk på O -knappen for at slette det aktuelle billede.

  1. Vælg det ønskede billede med multivælgeren, og tryk på O knappen.

    • Der vises en bekræftelsesdialog.
    • For at afslutte uden at slette billedet skal du trykke på K

  2. Tryk på O igen.

    Billedet vil blive slettet.

Sletning af flere billeder

Brug [ Slet ] i afspilningsmenuen for at slette flere billeder på én gang. Bemærk, at sletningen kan tage lidt tid afhængigt af antallet af billeder.

Valgmulighed Beskrivelse
Q [ Valgte billeder ] Slet valgte billeder.
d [ Kandidater til sletning ] Slet billeder med en vurdering d (kandidat til sletning).
i [ Billeder taget på valgte datoer ] Slet alle billeder taget på valgte datoer.
R [ Alle billeder ]

Slet alle billeder i den mappe, der aktuelt er valgt for [ Billedvisningsmappe ] i afspilningsmenuen.

Sletning af valgte billeder

  1. Vælg billeder.

    • Markér billeder, og tryk på knappen W ( Q ) for at vælge; valgte billeder er markeret med et flueben ( ). For at fjerne afkrydsningsfeltet ( ) og fravælg det aktuelle billede, skal du trykke på W ( Q )-knappen igen.

    • Gentag, indtil alle de ønskede billeder er valgt.
    • For at se det markerede billede i fuld skærm skal du trykke på X knappen og holde den nede.
  2. Slet billederne.

    • Tryk på J ; en bekræftelsesdialogboks vises.
    • Markér [ Ja ], og tryk på J for at slette de valgte billeder.

Kandidater til sletning

  1. Vælg billeder.

    • kamera viser alle billeder, der er bedømt som d (kandidat til sletning). Billeder, du ikke ønsker at slette i øjeblikket, kan fravælges ved at markere dem med multivælgeren og trykke på W ( Q ).
    • For at se det markerede billede i fuld skærm skal du trykke på X knappen og holde den nede.
  2. Slet billederne.

    • Tryk på J ; en bekræftelsesdialogboks vises.
    • Markér [ Ja ], og tryk på J for at slette de valgte billeder.

Billeder taget på udvalgte datoer

  1. Vælg datoer.

    • Markér datoer med multivælgeren, og tryk på 2 for at vælge; valgte datoer er markeret med M ikoner. Valgte datoer kan fravælges ved at trykke på 2 igen.
    • Gentag, indtil du har valgt alle de ønskede datoer.

  2. Slet billederne.

    • Tryk på J ; en bekræftelsesdialogboks vises.
    • Markér [ Ja ], og tryk på J for at slette alle billeder taget på de valgte datoer.