Google Translate
DENNE TJENESTE KAN INDEHOLDE OVERSÆTTELSER TILVEJEBRAGT AF GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SIG ALLE GARANTIER RELATERET TIL OVERSÆTTELSER, UDTRYKKELIGE ELLER STILTIENDE, HERUNDER EVENTUELLE GARANTIER FOR NØJAGTIGHED, PÅLIDELIGHED OG STILTIENDE GARANTIER FOR SALGBARHED, EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL OG IKKE-OVERTRÆDELSE.
Kameraguiderne fra Nikon Corporation (herunder kaldet "Nikon") er blevet oversat for nemheds skyld ved hjælp af oversættelsessoftware, der tilvejebringes af Google Translate. Der er gjort fornuftige bestræbelser på at levere en nøjagtig oversættelse, men ingen automatiseret oversættelse er perfekt, og er ej heller beregnet til at skulle erstatte fagoversættere. Oversættelser leveres som en tjeneste for brugere af Nikons kameraguider og leveres "som de er". Der gives ingen garanti af nogen art, hverken udtrykkelig eller stiltiende, med hensyn til nøjagtighed, pålidelighed eller korrekthed af oversættelser fra engelsk til noget andet sprog. Noget indhold (såsom billeder, videoer, flashvideo osv.) oversættes muligvis ikke nøjagtigt som følge af begrænsningerne i oversættelsessoftwaren.
Den officielle tekst er den engelske version af kameraguiderne. Enhver uoverensstemmelse eller forskel skabt i oversættelsen er ikke bindende og har ingen juridisk effekt for overholdelses- eller håndhævelsesformål. Hvis der opstår spørgsmål vedrørende nøjagtigheden af oplysningerne i de oversatte kameraguider, se den engelske version af guiderne, som er den officielle version.
Beskyttelse af billeder mod sletning
Billeder kan være
-
Vælg et billede.
- Vis billedet i fuldskærmsvisning eller zoom under afspilning.
- Alternativt kan du markere billedet i miniaturelisten ved hjælp af multivælgeren.
-
Tryk på A knappen.
- Beskyttede billeder er markeret med et P ikon.
- For at fjerne beskyttelsen skal du vise billedet eller markere det i miniaturelisten og trykke på A -knappen igen.
Beskyttelse af fotos beskytter også eventuelle stemmememoer, der er optaget sammen med billederne. Stemmememoer kan ikke beskyttes separat.
Advarsel: Upload af beskyttede billeder via FTP
Kopierne på FTP serveren vil ikke være beskyttet, selvom originalerne er. Markeringer kan tilføjes ved hjælp af vurderinger.
