Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

DENNE TJENESTE KAN INDEHOLDE OVERSÆTTELSER TILVEJEBRAGT AF GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SIG ALLE GARANTIER RELATERET TIL OVERSÆTTELSER, UDTRYKKELIGE ELLER STILTIENDE, HERUNDER EVENTUELLE GARANTIER FOR NØJAGTIGHED, PÅLIDELIGHED OG STILTIENDE GARANTIER FOR SALGBARHED, EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL OG IKKE-OVERTRÆDELSE.

Kameraguiderne fra Nikon Corporation (herunder kaldet "Nikon") er blevet oversat for nemheds skyld ved hjælp af oversættelsessoftware, der tilvejebringes af Google Translate. Der er gjort fornuftige bestræbelser på at levere en nøjagtig oversættelse, men ingen automatiseret oversættelse er perfekt, og er ej heller beregnet til at skulle erstatte fagoversættere. Oversættelser leveres som en tjeneste for brugere af Nikons kameraguider og leveres "som de er". Der gives ingen garanti af nogen art, hverken udtrykkelig eller stiltiende, med hensyn til nøjagtighed, pålidelighed eller korrekthed af oversættelser fra engelsk til noget andet sprog. Noget indhold (såsom billeder, videoer, flashvideo osv.) oversættes muligvis ikke nøjagtigt som følge af begrænsningerne i oversættelsessoftwaren.

Den officielle tekst er den engelske version af kameraguiderne. Enhver uoverensstemmelse eller forskel skabt i oversættelsen er ikke bindende og har ingen juridisk effekt for overholdelses- eller håndhævelsesformål. Hvis der opstår spørgsmål vedrørende nøjagtigheden af oplysningerne i de oversatte kameraguider, se den engelske version af guiderne, som er den officielle version.

Opret forbindelse til computer

G -knap U F netværksmenu

Opret forbindelse til computere via trådløst LAN.

Netværksindstillinger

Tilføj kamera . Dette element kan også bruges til at vælge mellem eksisterende netværksprofiler.

Opret profil

Opret nye netværksprofiler ( 0 Direkte trådløs forbindelse til en computer ( Wi-Fi -adgangspunkttilstand) , Tilslutning til et eksisterende netværk via et trådløst LAN ( Wi-Fi -stationstilstand) ).

  • Hvis der allerede findes mere end én profil, kan du trykke på J for at vælge en profil og oprette forbindelse til det valgte netværk.
  • For at redigere en eksisterende profil skal du markere den og trykke på 2 .
Valgmulighed Beskrivelse
[ Generelt ]
  • [ Profilnavn ]: Omdøb profilen.
  • [ Adgangskodebeskyttelse ]: Vælg [ Til ] for at kræve, at en adgangskode indtastes, før profilen kan ændres. For at ændre adgangskoden skal du markere [ Til ] og trykke på 2 .
[ Trådløs ]

Vis forbindelsesindstillinger for forbindelse til trådløse netværk.

  • Wi-Fi -stationstilstand : Juster indstillinger for forbindelse til et netværk via en router.

    • [ SSID ]: Indtast netværkets SSID .
    • [ Kanal ]: Valgt automatisk.
    • [ Verificering/kryptering ]: Vælg den type kryptering, der bruges på det trådløse netværk.
    • [ Adgangskode ]: Indtast netværksadgangskoden.
  • Wi-Fi -adgangspunkttilstand : Juster indstillinger for direkte trådløs forbindelse til kamera .

    • [ SSID ]: Vælg kamera SSID .
    • [ Kanal ]: Vælg [ Auto ] eller [ Manuel ].
    • [ Verificering/kryptering ]: Vælg den type kryptering, der bruges på det trådløse netværk.
    • [ Adgangskode ]: Vælg kamera adgangskode.
[ TCP/IP ]

Juster TCP/IP -indstillingerne for netværksprofilerne i Wi-Fi stationstilstand. En IP-adresse er påkrævet.

  • Hvis [ ON ] er valgt for [ Hent automatisk ], vil IP-adressen og subnetmasken blive hentet via en DHCP server eller automatisk IP-adressering.
  • Vælg [ OFF ] for at indtaste IP-adressen ([ Adresse ]) og undernetmasken ([ Maske ]) manuelt.

Kopier til/fra kort

Kopier oprettede netværksprofiler til hukommelseskort for at dele dem med andre kameraer.

Valgmulighed Beskrivelse
[ Kopier profil fra kort ]

Kopier profiler fra hukommelseskortets rodmappe til kamera profilliste.

  • Åbne netværksprofiler kan ikke kopieres.
[ Kopier profil til kort ]

Kopier profiler fra kamera til hukommelseskortet. Markér en profil, og tryk på J for at kopiere den til hukommelseskortet.

  • Adgangskodebeskyttede profiler kan ikke kopieres.

Afslut etableret forbindelse

Afslut forbindelsen til det nuværende netværk.

Forbindelsestype

Vælg en driftstilstand til brug, når kamera er tilsluttet et netværk.

Valgmulighed Beskrivelse
[ Billedoverførsel ] Upload billeder til en computer, efterhånden som de tages, eller upload eksisterende billeder fra kamera hukommelseskort.
[ Kamerastyring ] Brug NX Tether -softwaren til at styre kamera og tage billeder eksternt fra en computer.

Indstillinger

Juster uploadindstillinger.

Automatisk overførsel

Vælg [ ON ] for at markere nye billeder til upload, efterhånden som de tages.

  • Uploaden begynder først, når billedet er blevet gemt på hukommelseskortet. Sørg for, at der er isat et hukommelseskort i kamera .
  • Videoer uploades ikke automatisk. De skal i stedet uploades fra afspilningsskærmen ( 0 Valg af billeder til upload ).

Slet efter overførsel

Vælg [ ON ] for automatisk at slette billeder fra kamera hukommelseskort, når uploaden er fuldført.

  • Filer, der er markeret til overførsel, før du valgte [ ON ], slettes ikke.
  • Sletning kan blive suspenderet under visse kamera .

Overfør RAW + JPEG som

Når du uploader RAW + JPEG -billeder, skal du vælge, om du vil uploade både NEF ( RAW ) og JPEG filerne eller kun NEF ( RAW ) eller JPEG kopien.

Overfør RAW + HEIF som

Når du uploader RAW + HEIF -billeder, skal du vælge, om du vil uploade både NEF ( RAW ) og HEIF filerne eller kun NEF ( RAW ) eller HEIF kopien.

Overfør RAW-video som

Når du uploader videoer optaget med [ N-RAW 12-bit (NEV) ] valgt for [ Videofiltype ] i videooptagelsesmenuen, skal du vælge, om du vil uploade både RAW og MP4 filerne eller kun MP4 kopien.

Overfør mappe

Markér alle fotos i en valgt mappe til upload. Markeringen vil blive anvendt på alle fotos, uanset om de er blevet uploadet tidligere.

  • Videoer vil ikke blive markeret til upload. De skal i stedet uploades fra afspilningsskærmen.

Fjern markering af alle?

Fjern uploadmarkeringen fra alle billeder. Upload af billeder med et "upload"-ikon vil blive afsluttet med det samme.