Google Translate
DENNE TJENESTE KAN INDEHOLDE OVERSÆTTELSER TILVEJEBRAGT AF GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SIG ALLE GARANTIER RELATERET TIL OVERSÆTTELSER, UDTRYKKELIGE ELLER STILTIENDE, HERUNDER EVENTUELLE GARANTIER FOR NØJAGTIGHED, PÅLIDELIGHED OG STILTIENDE GARANTIER FOR SALGBARHED, EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL OG IKKE-OVERTRÆDELSE.
Kameraguiderne fra Nikon Corporation (herunder kaldet "Nikon") er blevet oversat for nemheds skyld ved hjælp af oversættelsessoftware, der tilvejebringes af Google Translate. Der er gjort fornuftige bestræbelser på at levere en nøjagtig oversættelse, men ingen automatiseret oversættelse er perfekt, og er ej heller beregnet til at skulle erstatte fagoversættere. Oversættelser leveres som en tjeneste for brugere af Nikons kameraguider og leveres "som de er". Der gives ingen garanti af nogen art, hverken udtrykkelig eller stiltiende, med hensyn til nøjagtighed, pålidelighed eller korrekthed af oversættelser fra engelsk til noget andet sprog. Noget indhold (såsom billeder, videoer, flashvideo osv.) oversættes muligvis ikke nøjagtigt som følge af begrænsningerne i oversættelsessoftwaren.
Den officielle tekst er den engelske version af kameraguiderne. Enhver uoverensstemmelse eller forskel skabt i oversættelsen er ikke bindende og har ingen juridisk effekt for overholdelses- eller håndhævelsesformål. Hvis der opstår spørgsmål vedrørende nøjagtigheden af oplysningerne i de oversatte kameraguider, se den engelske version af guiderne, som er den officielle version.
Synkronisering af kameraure
Når kameraerne er tilsluttet netværket ved hjælp af [ Opret forb. til andre kameraer ] i netværksmenuen, kan urene på alle kameraer i den aktuelt tilsluttede gruppe indstilles til det klokkeslæt og den dato, der rapporteres af kamera . Synkronisering gælder for alle indstillinger i opsætningsmenuen [ Tidszone og dato ].
-
Forbinde Tilslut kameraerne til netværket ved hjælp af [ Opret forb. til andre kameraer ] > [ Netværksindstillinger ] i netværksmenuen.For yderligere information, se “Synkroniseret frigivelse” ( 0 Synkroniseret frigivelse ).
-
På kamera skal du vælge [ Opret forb. til andre kameraer ], derefter markere [ Synkroniser dato og tid ] og trykke på 2 .
- Indstillingerne for kamera ur vises.
- [ Synkroniser dato og tid ] er ikke tilgængelig på fjernkameraerne.
- [ Synkroniser dato og tid ] vil ikke være tilgængelig, hvis der ikke er tilsluttet kamera til netværket.
-
Tryk på J
- Urene på fjernkameraerne vil blive indstillet til den dato og det klokkeslæt, der rapporteres af kamera .
- Der vises en meddelelse, når processen er færdig.
- Tryk på J igen for at vende tilbage til visningen [ Opret forb. til andre kameraer ].
