Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

DENNE TJENESTE KAN INDEHOLDE OVERSÆTTELSER TILVEJEBRAGT AF GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SIG ALLE GARANTIER RELATERET TIL OVERSÆTTELSER, UDTRYKKELIGE ELLER STILTIENDE, HERUNDER EVENTUELLE GARANTIER FOR NØJAGTIGHED, PÅLIDELIGHED OG STILTIENDE GARANTIER FOR SALGBARHED, EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL OG IKKE-OVERTRÆDELSE.

Kameraguiderne fra Nikon Corporation (herunder kaldet "Nikon") er blevet oversat for nemheds skyld ved hjælp af oversættelsessoftware, der tilvejebringes af Google Translate. Der er gjort fornuftige bestræbelser på at levere en nøjagtig oversættelse, men ingen automatiseret oversættelse er perfekt, og er ej heller beregnet til at skulle erstatte fagoversættere. Oversættelser leveres som en tjeneste for brugere af Nikons kameraguider og leveres "som de er". Der gives ingen garanti af nogen art, hverken udtrykkelig eller stiltiende, med hensyn til nøjagtighed, pålidelighed eller korrekthed af oversættelser fra engelsk til noget andet sprog. Noget indhold (såsom billeder, videoer, flashvideo osv.) oversættes muligvis ikke nøjagtigt som følge af begrænsningerne i oversættelsessoftwaren.

Den officielle tekst er den engelske version af kameraguiderne. Enhver uoverensstemmelse eller forskel skabt i oversættelsen er ikke bindende og har ingen juridisk effekt for overholdelses- eller håndhævelsesformål. Hvis der opstår spørgsmål vedrørende nøjagtigheden af oplysningerne i de oversatte kameraguider, se den engelske version af guiderne, som er den officielle version.

Opret forb. til andre kameraer

G -knap U F netværksmenu

Tilslut til andre kameraer for at synkronisere lukker eller ur.

Synkroniseret udløsning

Vælg [ ON ] for at synkronisere lukkerudløsning med kameraernes udløserindstillinger på samme netværk.

Netværksindstillinger

Tilføj kamera . Dette element kan også bruges til at vælge mellem eksisterende netværksprofiler.

Opret profil

Opret nye netværksprofiler ( 0 Synkroniseret udgivelse ).

  • Hvis der allerede findes mere end én profil, kan du trykke på J for at vælge en profil og oprette forbindelse til det valgte netværk.
  • For at redigere en eksisterende profil skal du markere den og trykke på 2 .
Valgmulighed Beskrivelse
[ Generelt ]
  • [ Profilnavn ]: Omdøb profilen.
  • [ Adgangskodebeskyttelse ]: Vælg [ Til ] for at kræve, at en adgangskode indtastes, før profilen kan ændres. For at ændre adgangskoden skal du markere [ Til ] og trykke på 2 .
[ TCP/IP ]

Juster TCP/IP indstillingerne. En IP-adresse er påkrævet.

  • Hvis [ ON ] er valgt for [ Hent automatisk ], vil IP-adressen og subnetmasken blive hentet via en DHCP server eller automatisk IP-adressering.
  • Vælg [ OFF ] for at indtaste IP-adressen ([ Adresse ]) og undernetmasken ([ Maske ]) manuelt.

Kopier til/fra kort

Kopier oprettede netværksprofiler til hukommelseskort for at dele dem med andre kameraer.

Valgmulighed Beskrivelse
[ Kopier profil fra kort ]

Kopier profiler fra hukommelseskortets rodmappe til kamera profilliste.

  • Åbne netværksprofiler kan ikke kopieres.
[ Kopier profil til kort ]

Kopier profiler fra kamera til hukommelseskortet. Markér en profil, og tryk på J for at kopiere den til hukommelseskortet.

  • Adgangskodebeskyttede profiler kan ikke kopieres.

Afslut etableret forbindelse

Afslut forbindelsen til det nuværende netværk.

Master/fjernbetjent

Vælg en rolle for hvert kamera fra "master" og "fjernbetjening". Ved at trykke på lukkerudløsning på kamera udløses lukkerne på alle fjernkameraer, der begge er på samme netværk og i samme gruppe.

Gruppeindstillinger

Kameraer kan grupperes for synkroniseret lukkerudløsning , og fjernkameraer kan tilføjes til hver gruppe. Skift af gruppe skifter også de kamera , som masterkameraet styrer.

  • Dette element er kun tilgængeligt, når [ Masterkamera ] er valgt for [ Master/fjernbetjent ].

Ny

Opret gruppeindstillinger.

  • Hvis der allerede findes mere end én gruppeindstilling, skal du bruge multivælgeren til at vælge en gruppe og trykke på J
  • For at redigere en eksisterende gruppeindstilling skal du markere den og trykke på 2 .
Valgmulighed Beskrivelse
[ Visningsnavn ] Indtast visningsnavnet for den eksterne kamera .
[ Gruppenavn ] Indtast et gruppenavn for de synkroniserede kameraer.
[ Ekstern kameraliste ] Se status for kamera ( 0 Visning af status for fjernkamera ).

Kopier til/fra kort

Kopier gruppeindstillinger til hukommelseskort for at dele dem med andre kameraer.

Valgmulighed Beskrivelse
[ Kopier fra kort ] Tilføj gruppeindstillinger til kamera fra hukommelseskortet. Markér en gruppe, og tryk på J for at tilføje dem til kamera .
[ Kopier til kort ] Kopiér gruppeindstillinger fra kamera til hukommelseskortet. Markér en gruppe, og tryk på 2 for at få vist destinationslisten. Vælg en destination, og tryk på J for at kopiere gruppeindstillingerne til hukommelseskortet.

Gruppenavn

Indtast et gruppenavn til fjernkameraerne. Hvis navnet på kamera matcher det, der er angivet med [ Gruppeindstillinger ] > [ Gruppenavn ] for kamera på det samme netværk, kan kamera lukkerudløsning lukkerne på fjernkameraer i den samme gruppe.

  • Dette element er kun tilgængeligt, når [ Fjernbetjent kamera ] er valgt for [ Master/fjernbetjent ].

Synkroniser dato og tid

Indstil urene på fjernkameraerne til den dato og det klokkeslæt, der rapporteres af kamera ( 0 Synkronisering af kameraure ).

Overskriv copyrightoplysninger

Hvis du vælger denne indstilling, overskrives copyrightoplysningerne på alle eksterne kameraer, der i øjeblikket er tilsluttet, med de copyrightoplysninger, der er gemt på kamera .