Google Translate
BU HİZMETTE GOOGLE TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLEN ÇEVİRİLER BULUNABİLİR. GOOGLE, ÇEVİRİLERLE İLGİLİ DOĞRULUK VE GÜVENİLİRLİK GARANTİLERİ DAHİL OLMAK ÜZERE AÇIK VEYA ZIMNİ TÜM GARANTİLERİ VE TÜM TİCARİ ELVERİŞLİLİK, BELİRLİ BİR AMACA UYGUNLUK VE HAK İHLALİNDE BULUNULMAMASI ZIMNİ GARANTİLERİNİ REDDEDER.
Nikon Corporation (aşağıda “Nikon” olarak anılmaktadır) başvuru kaynakları, Google Translate tarafından işletilen çeviri yazılımı kullanılarak size kolaylık sağlamak üzere çevrilmiştir. Doğru bir çeviri sağlamak için makul seviyede çaba gösterilmiştir ancak hiçbir otomatik çeviri mükemmel değildir ya da insan çevirmenlerin yerini almak üzere tasarlanmamıştır. Çeviriler, Nikon’un başvuru kaynaklarının kullanıcılarına bir hizmet olarak sağlanmaktadır ve “olduğu gibi” sağlanır. İngilizceden herhangi bir dile yapılan tüm çevirilerin doğruluğu, güvenilirliği veya doğruluğu konusunda açık veya zımni hiçbir garanti verilmez. Bazı içerikler (resimler, videolar, Flash vb. gibi), çeviri yazılımının sınırlamaları nedeniyle doğru çevrilmemiş olabilir.
Resmi metin, başvuru kaynaklarının İngilizce versiyonudur. Çeviride oluşturulan hiçbir tutarsızlık veya farklılık bağlayıcı değildir ve mevzuata uyum veya yargı hükümleri açısından hukuki bir etkisi yoktur. Çevrilen başvuru kaynaklarında bulunan bilgilerin doğruluğu ile ilgili herhangi bir sorunuz varsa, kaynakların resmi versiyonu olan İngilizce versiyonuna başvurun.
Nikon Imaging Cloud Hakkında
- Bağlantı kurulduktan sonra, yakınınızda akıllı cihaz veya bilgisayar olmasa bile Nikon Imaging Cloud internet üzerinden fotoğraf makinesi kullanabilirsiniz.
- Ayrıntılı talimatlar için Nikon Imaging Cloud çevrimiçi yardımına bakın.
Uyarılar: Nikon Imaging Cloud Bağlı Kameraların Ödünç Verilmesi ve İmhası
- fotoğraf makinesi başka birine ödünç vermeden önce, Nikon Imaging Cloud ana ekranından fotoğraf makinesi otomatik bağlantıyı kapatmalı veya fotoğraf makinesi kurulum menüsündeki [ Tüm ayarları sıfırla ] öğesini kullanarak fotoğraf fotoğraf makinesi sıfırlamalısınız.
- fotoğraf makinesi elden çıkarıyorsanız veya sahipliğini başka bir kişiye devrediyorsanız, Nikon Imaging Cloud ana ekranından fotoğraf makinesi bilgilerini silmeli ve fotoğraf makinesi kurulum menüsündeki [ Tüm ayarları sıfırla ] öğesini kullanarak fotoğraf fotoğraf makinesi sıfırlamalısınız.
