Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

BU HİZMETTE GOOGLE TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLEN ÇEVİRİLER BULUNABİLİR. GOOGLE, ÇEVİRİLERLE İLGİLİ DOĞRULUK VE GÜVENİLİRLİK GARANTİLERİ DAHİL OLMAK ÜZERE AÇIK VEYA ZIMNİ TÜM GARANTİLERİ VE TÜM TİCARİ ELVERİŞLİLİK, BELİRLİ BİR AMACA UYGUNLUK VE HAK İHLALİNDE BULUNULMAMASI ZIMNİ GARANTİLERİNİ REDDEDER.

Nikon Corporation (aşağıda “Nikon” olarak anılmaktadır) başvuru kaynakları, Google Translate tarafından işletilen çeviri yazılımı kullanılarak size kolaylık sağlamak üzere çevrilmiştir. Doğru bir çeviri sağlamak için makul seviyede çaba gösterilmiştir ancak hiçbir otomatik çeviri mükemmel değildir ya da insan çevirmenlerin yerini almak üzere tasarlanmamıştır. Çeviriler, Nikon’un başvuru kaynaklarının kullanıcılarına bir hizmet olarak sağlanmaktadır ve “olduğu gibi” sağlanır. İngilizceden herhangi bir dile yapılan tüm çevirilerin doğruluğu, güvenilirliği veya doğruluğu konusunda açık veya zımni hiçbir garanti verilmez. Bazı içerikler (resimler, videolar, Flash vb. gibi), çeviri yazılımının sınırlamaları nedeniyle doğru çevrilmemiş olabilir.

Resmi metin, başvuru kaynaklarının İngilizce versiyonudur. Çeviride oluşturulan hiçbir tutarsızlık veya farklılık bağlayıcı değildir ve mevzuata uyum veya yargı hükümleri açısından hukuki bir etkisi yoktur. Çevrilen başvuru kaynaklarında bulunan bilgilerin doğruluğu ile ilgili herhangi bir sorunuz varsa, kaynakların resmi versiyonu olan İngilizce versiyonuna başvurun.

Diğer fotoğraf makinelerine bağlan

G düğmesi U F ağ menüsü

Deklanşör veya saat senkronizasyonu için diğer kameralara bağlanın.

Senkronize serbest bırakma

Aynı ağdaki kameraların serbest bırak senkronize etmek için [ ON ] seçeneğini belirleyin.

Ağ ayarları

fotoğraf makinesi ağ profilleri ekleyin. Bu öğe, mevcut ağ profilleri arasından seçim yapmak için de kullanılabilir.

Profil oluştur

Yeni ağ profilleri oluşturun ( 0 Senkronize Sürüm ).

  • Eğer birden fazla profil zaten mevcutsa, bir profil seçmek ve seçilen ağa bağlanmak için J tuşuna basabilirsiniz.
  • Mevcut bir profili düzenlemek için, profili seçin ve 2 tuşuna basın.
Seçenek Tanım
[ Genel ]
  • [ Profil adı ]: Profili yeniden adlandırın.
  • [ Şifre koruma ]: Profil değiştirilmeden önce şifre girilmesini zorunlu kılmak için [ Açık ] seçeneğini işaretleyin. Şifreyi değiştirmek için [ Açık ] seçeneğini vurgulayın ve 2 tuşuna basın.
[ TCP/IP ]

TCP/IP ayarlarını düzenleyin. Bir IP adresi gereklidir.

  • [ Otomatik olarak al ] seçeneği için [ ON ] seçeneği işaretlenirse, IP adresi ve alt ağ maskesi bir DHCP sunucusu veya otomatik IP adresleme yoluyla alınacaktır.
  • IP adresini ([ Adres ]) ve alt ağ maskesini ([ Maske ]) manuel olarak girmek için [ OFF ] seçeneğini belirleyin.

Karta/karttan kopyala

Oluşturulan ağ profillerini diğer kameralarla paylaşmak için hafıza kartlarına kopyalayın.

Seçenek Tanım
[ Profili karttan kopyala ]

Hafıza kartının kök dizinindeki profilleri fotoğraf makinesi profil listesine kopyalayın.

  • Açık ağ profilleri kopyalanamaz.
[ Profili karta kopyala ]

fotoğraf makinesi makinesindeki profilleri hafıza kartına kopyalayın. Bir profili seçin ve hafıza kartına kopyalamak için J tuşuna basın.

  • Şifre korumalı profiller kopyalanamaz.

Mevcut bağlantıyı bitir

Mevcut ağ bağlantısını sonlandırın.

Ana/uzak

Her fotoğraf makinesi için "ana" ve "uzaktan" seçeneklerinden birini seçin. Ana fotoğraf makinesi serbest bırak düğmesine basıldığında, aynı ağda ve aynı grupta bulunan tüm uzaktan kameraların deklanşörleri tetiklenir.

Grup ayarları

Kameralar senkronize serbest bırak için gruplandırılabilir ve her gruba uzaktan kumandalı kameralar eklenebilir. Gruplar arasında geçiş yapmak, ana kameranın kontrol ettiği uzaktan kumandalı fotoğraf makinesi da değiştirir.

  • Bu öğe yalnızca [ Ana fotoğraf makinesi ] [ Ana/uzak ] için seçildiğinde kullanılabilir.

Yeni

Grup ayarlarını oluşturun.

  • Eğer birden fazla grup ayarı zaten mevcutsa, çoklu seçiciyi kullanarak bir grup seçin ve J tuşuna basın.
  • Mevcut bir grup ayarını düzenlemek için, ayarı seçin ve 2 basın.
Seçenek Tanım
[ Ekran adı ] Uzak fotoğraf makinesi grubu için görünen adı girin.
[ Grup adı ] Senkronize kameralar için bir grup adı girin.
[ Uzak fotoğraf makinesi listesi ] Uzaktan fotoğraf makinesi durumunu görüntüle ( 0 Uzaktan Kamera Durumu Görüntüleniyor ).

Karta/karttan kopyala

Grup ayarlarını diğer kameralarla paylaşmak için hafıza kartlarına kopyalayın.

Seçenek Tanım
[ Karttan kopyala ] Hafıza kartından fotoğraf makinesi grup ayarları ekleyin. Bir grubu seçin ve fotoğraf makinesi eklemek için J tuşuna basın.
[ Karta kopyala ] Grup ayarlarını fotoğraf makinesi hafıza kartına kopyalayın. Bir grubu seçin ve hedef listesini görüntülemek için 2 basın. Bir hedef seçin ve grup ayarlarını hafıza kartına kopyalamak için J basın.

Grup adı

Uzak kameralar için bir grup adı girin. Uzak fotoğraf makinesi grup adını, aynı ağdaki ana fotoğraf makinesi için [ Grup ayarları ] > [ Grup adı ] bölümünde ayarlanan adla eşleştirmek, ana fotoğraf makinesi aynı gruptaki uzak kameraların deklanşörlerini serbest bırak sağlar.

  • Bu öğe yalnızca [ Ana/uzak ] için [ Uzak fotoğraf makinesi ] seçildiğinde kullanılabilir.

Tarih ve saati senkronize edin

Uzak kameralardaki saatleri, ana fotoğraf makinesi bildirdiği tarih ve saate ayarlayın ( 0 Kamera Saatlerinin Senkronizasyonu ).

Telif hakkı bilgilerinin üzerine yaz

Bu seçeneğin belirlenmesi, şu anda bağlı olan tüm uzak kameralardaki telif hakkı bilgilerinin, ana fotoğraf makinesi saklanan telif hakkı bilgileriyle değiştirilmesine neden olur.