Valitse tiedostojen numerointivaihtoehto.

Vaihtoehto

Kuvaus

[ Päällä ]

Kun uusi kansio luodaan tai uusi muistikortti asetetaan kameraan, tiedostojen numerointi jatkuu viimeisestä käytetystä numerosta. Tämä yksinkertaistaa tiedostojen hallintaa minimoimalla päällekkäisten tiedostojen nimet, kun käytetään useita kortteja.

[ Pois ]

Kun uusi kansio luodaan tai uusi muistikortti asetetaan, tiedostojen numerointi alkaa uudelleen vuodesta 0001. Jos nykyinen kansio sisältää jo kuvia, tiedostojen numerointi jatkuu sen sijaan nykyisen kansion suurimmasta tiedostonumerosta.

Jos valitset [ Pois ] sen jälkeen, kun olet valinnut [ Päällä ], kamera tallentaa nykyisen tiedostonumeron. Tiedostojen numerointi jatkuu aiemmin tallennetusta arvosta seuraavan kerran, kun [ Päällä ] valitaan.

[ Palauta ]

Nollaa tiedoston numerointi kohtaan [ Päällä ]. Jos nykyinen kansio on tyhjä, tiedostonumerointi alkaa uudelleen 0001: stä seuraavan kuvan kanssa. Jos nykyinen kansio sisältää kuvia, seuraavalle otetulle kuvalle annetaan tiedostonumero lisäämällä yksi nykyisen kansion korkeimpaan tiedostoon.

Tiedostonumerosarja
  • Jos kuva otetaan, kun nykyinen kansio sisältää kuvan numerolla 9999, luodaan uusi kansio ja tiedostojen numerointi aloitetaan uudelleen vuodesta 0001.

  • Kun nykyinen kansionumero saavuttaa 999, kamera ei voi enää luoda uusia kansioita ja laukaisin poistetaan käytöstä, jos:

    • nykyinen kansio sisältää 5000 kuvaa (lisäksi elokuvien tallennus poistetaan käytöstä, jos kamera laskee, että enimmäispituisen elokuvan tallentamiseen tarvittavien tiedostojen määrä johtaisi yli 5000 tiedostoa sisältävään kansioon), tai

    • nykyinen kansio sisältää kuvan numerolla 9999 (lisäksi elokuvien tallennus poistetaan käytöstä, jos kamera laskee, että enimmäispituisen elokuvan tallentamiseen tarvittavien tiedostojen määrä johtaisi yli 9999 numeroituun tiedostoon).

Jatkaaksesi kuvaamista valitse [ Palauta ] kohdassa Mukautettu asetus d8 [ Tiedostonumerosarja ] ja alusta sitten joko nykyinen muistikortti tai aseta uusi muistikortti.

Kansion numerointi
  • Jos kuva otetaan, kun nykyinen kansio sisältää 5000 kuvaa tai kuva on numeroitu 9999, luodaan uusi kansio ja se valitaan nykyiseksi kansioksi.

  • Uudelle kansiolle on annettu numero yksi suurempi kuin nykyisen kansion numero. Jos tällä numerolla on jo kansio, uudelle kansiolle annetaan pienin käytettävissä oleva kansionumero.

A Mukautetut asetukset: Kameran asetusten hienosäätö

a: Automaattitarkennus

b: Mittaus / valotus

c: Ajastimet / AE-lukitus

d: Kuvaaminen / näyttö

e: Haarukointi / Salama

f: Ohjaimet

g: Elokuva