Valitse salaman synkronointinopeus.

Vaihtoehto

Kuvaus

[ 1/200 s (automaattinen FP) ]

Auto FP nopea synkronointi on käytössä yhteensopivilla salamalaitteilla ja suurin täsmäysnopeus muille salamat asetetaan 1/200 s.

  • Toimintatiloissa P ja A, automaattinen FP nopea synkronointi aktivoituu, jos todellinen sulkimen nopeus on nopeampi kuin 1/200 s. Jos salama tukee automaattista nopeaa FP-sync, kamera voi valita valotusajalla niin nopeasti kuin 1/8000 s.

  • Vuonna S ja M, käyttäjä voi valita valotusajalla niin nopeasti kuin 1/8000 s käytettäessä salamat, jotka tukevat automaattista FP nopeiden synkronointi.

[ 1/200 s ]

Salamatäsmäysaikaa asettaa valitun arvon, joka voi olla 1/200 ja 1/60 s.

[ 1/160 s ]

[ 1/125 s ]

[ 1/100 s ]

[ 1/80 s ]

[ 1/60 s ]

Suljinnopeuden vahvistaminen salaman synkronointirajoituksella

Tiloissa S ja M suljinnopeus voidaan vahvistaa mukautetulle asetukselle e1 [ Salaman synkronointinopeus ] valitulle arvolle valitsemalla seuraava suljinnopeus hitaimman mahdollisen suljinnopeuden (30 s tai “ Aika ”) jälkeen. X (salaman synkronoinnin ilmaisin) ilmestyy kuvausnäyttöön ja ohjauspaneeliin yhdessä salaman synkronointinopeuden kanssa.

Automaattinen FP: n nopea synkronointi
  • Automaattinen FP: n nopea synkronointi sallii salaman käytön suurimmalla suljinnopeudella, jota kamera tukee. Kun [ 1/200 s (Auto FP) ] on valittu, kamera ottaa automaattisen nopean FP-synkronoinnin automaattisesti käyttöön suljinnopeudella nopeammin kuin salaman synkronointinopeus. Tämä mahdollistaa suurimman aukon valitsemisen pienemmälle terävyysalueelle, vaikka kohde olisi taustavalaistu kirkkaassa auringonvalossa.

  • Salamatietonäytössä näkyy ”FP”, kun [ 1/200 s (Auto FP) ] on valittu.

A Mukautetut asetukset: Kameran asetusten hienosäätö

a: Automaattitarkennus

b: Mittaus / valotus

c: Ajastimet / AE-lukitus

d: Kuvaaminen / näyttö

e: Haarukointi / Salama

f: Ohjaimet

g: Elokuva