i valikossa näkyvät kohteet, jotka tulevat näkyviin, kun i painiketta painetaan valokuvatilassa.

Näytä muistikortin tiedot

Tarkastele parhaillaan uusien kuvien kohteeksi valittua paikkaa ja kuvien tallentamiseen käytettyjä vaihtoehtoja, kun kaksi muistikorttia asetetaan paikalleen. Tätä asetusta voidaan käyttää valitun vaihtoehdon tarkasteluun, mutta ei sen muuttamiseen.

  • Kuvien tallentamiseen käytettävät vaihtoehdot, kun kaksi muistikorttia on asetettu, voidaan valita valokuvausvalikon [ Toissijainen korttipaikka ] -toiminnolla.

Jaetun näytön zoomaus

Jos [ jaetun näytön zoomaus ] on määritetty i valikkoon, voit valita [ Jaetun näytön zoomaus ] lähentääksesi samanaikaisesti kahta vaakasuoraan kohdistettua aluetta, jotka ovat kehyksen eri osissa (jaetun näytön zoomaus) ). Alueiden sijainnit ilmaistaan kahdella kehyksellä ( r ) näytön oikeassa alakulmassa olevassa navigointiikkunassa.

  • Kehyksen kahden laajasti erotetun, mutta vaakasuunnassa tasatun alueen samanaikainen zoomaaminen helpottaa rakennusten tai muiden leveiden esineiden tasoittamista.

  • Lähennä ja loitonna X ja W ( Q

  • Paina 4 tai 2 vierittääksesi valittua aluetta vasemmalle tai oikealle. Käytä J painiketta vaihtaaksesi kahden alueen välillä.

  • Paina 1 tai 3 vierittääksesi molempia alueita ylös tai alas samanaikaisesti.

  • Jos haluat tarkentaa valitun alueen keskellä olevaan kohteeseen, paina laukaisin puoliväliin.

  • Voit poistua jaetun näytön zoomauksesta painamalla i painiketta.

Bluetooth-yhteys

Ota Bluetooth käyttöön tai poista se käytöstä.

MB-N11 Tiedot

Tarkastele kameraan kytkettyjen lisävarusteena saatavien MB-N11-virtaparistojen paristojen tietoja (MB-N11: n paristojen tason tarkistaminen ).

A Mukautetut asetukset: Kameran asetusten hienosäätö

a: Automaattitarkennus

b: Mittaus / valotus

c: Ajastimet / AE-lukitus

d: Kuvaaminen / näyttö

e: Haarukointi / Salama

f: Ohjaimet

g: Elokuva