Izberite hitrost sinhronizacije bliskavice.

Možnost

Opis

[ 1/200 s (samodejni FP) ]

Samodejni FP hitra sinhronizacija je omogočeno z združljivimi bliskavicami in največjo hitrost sinhronizacije drugih bliskavic je nastavljena na 1/200 s.

  • Ko prikazuje kamero Hitrost zaklopa 1/200 s V načinu P ali A, samodejnega FP hitra sinhronizacija bo aktiviran, če je dejanska hitrost zaklopa je hitrejši kot 1/200 pobrati. Če Flash podpira samodejni FP sinhronizacijo za visoke hitrosti, lahko fotoaparat izbere zaklopa hitrosti tako hitro, kot 1/8000 s.

  • V načinih S in M, lahko uporabnik pri uporabi bliskavice, da sinhronizacijo podpora auto FP visoke hitrosti izberite zaklopa hitrosti tako hitro, kot 1/8000 s.

[ 1/200 s ]

Hitrost sinhronizacije bliskavice nastavljeno na izbrani vrednosti, ki je lahko od 1/200 do 1/60 s.

[ 1/160 s ]

[ 1/125 s ]

[ 1/100 s ]

[ 1/80 s ]

[ 1/60 s ]

Določanje hitrosti zaklopa pri omejitvi hitrosti sinhronizacije bliskavice

V načinih S in M lahko hitrost zaklopa določite na vrednost, izbrano za nastavitev po meri e1 [ Hitrost sinhronizacije bliskavice ], tako da izberete naslednjo hitrost zaklopa po najnižji možni hitrosti zaklopa (30 s ali % ). V iskalu in nadzorni plošči bo prikazan X (indikator sinhronizacije bliskavice) skupaj s hitrostjo sinhronizacije bliskavice.

Samodejna hitra sinhronizacija FP
  • Samodejna hitra sinhronizacija FP omogoča uporabo bliskavice pri najvišji hitrosti zaklopa, ki jo podpira fotoaparat. Ko je izbrana [ 1/200 s (Auto FP) ], fotoaparat samodejno omogoči samodejno sinhronizacijo FP z visoko hitrostjo pri hitrostih zaklopa, večjih od hitrosti sinhronizacije bliskavice. To omogoča izbiro največje zaslonke za zmanjšano globinsko ostrino, tudi če je motiv osvetljen od ozadja pri močni sončni svetlobi.

  • Zaslon z informacijami o bliskavici prikazuje “FP”, ko je izbrano samodejno [ 1/200 s (Auto FP) ].

A Nastavitve po meri: fino nastavljanje nastavitev kamere

a: Samodejno ostrenje01

b: Merjenje/osvetlitev

c: Časovniki/zaklepanje AE

d: Snemanje/Prikaz

e: Bracketing/Flash

f: Kontrole

g: Film