Valitse, miten uudet valokuvat käsitellään. Lisätietoja on kohdassa ”Kuvansäätimen asettaminen” ( 0 Aseta kuvansäädin ).

Aseta kuvansäädin: kuvansäätimien muokkaaminen

Olemassa olevia esiasetettuja tai mukautettuja kuvansäätimiä voidaan muokata näkymän tai käyttäjän luovan tarkoituksen mukaan.

  1. Valitse kuvansäädin.

    Korosta haluamasi kuvansäädin Picture Control -luettelosta ja paina 2 .

  2. Säädä asetuksia.

    Paina 1 tai 3 korostaaksesi haluamasi asetuksen ja paina 4 tai 2 valitaksesi arvon 1:n välein, tai pyöritä alikokeikkoa valitaksesi arvon 0,25:n välein (käytettävissä olevat vaihtoehdot vaihtelevat valitun kuvansäätimen mukaan). Säädäksesi tasoja nopeasti tasapainoista teroitusta , keskialueen teroitusta ja selkeyttä varten korostamalla Quick terävä ja painamalla 4 tai 2 . Toista tämä vaihe, kunnes kaikki asetukset on säädetty. Oletusasetukset voidaan palauttaa painamalla O painiketta.

  3. Tallenna muutokset ja poistu.

    Paina J tallentaaksesi muutokset ja palataksesi Picture Control -luetteloon.

Mukautetut kuvansäätimet

Muokkaukset olemassa oleviin kuvansäätimiin voidaan tallentaa mukautetuina kuvansäätiminä käyttämällä valokuva- tai elokuvakuvausvalikon Manage Picture Control -vaihtoehtoa. Mukautetut kuvansäätimet voidaan kopioida muistikortille ja käyttää yhteensopivassa ohjelmistossa tai jakaa saman mallin kameroiden kesken.

i valikko

Kuvasäätimien muokkaaminen i-valikosta mahdollistaa tehosteen esikatselun näytössä. Korosta Aseta kuvansäädin i valikosta ja paina J , valitse sitten 4 ja 2 ja tuo kuvansäätimen asetukset näkyviin 3