Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

TÄMÄ PALVELU VOI SISÄLTÄÄ GOOGLE-KÄÄNNÖKSIÄ. GOOGLE SANOUTUU IRTI KAIKISTA KÄÄNNÖKSIIN LIITTYVISTÄ, SUORISTA TAI EPÄSUORISTA TAKUISTA, MUKAAN LUKIEN TAKUISTA, JOTKA KOSKEVAT TARKKUUTTA JA LUOTETTAVUUTTA JA KAIKISTA EPÄSUORISTA TAKUISTA, JOTKA LIITTYVÄT KAUPANKÄYNTIIN, SOVELTUVUUTEEN TIETTYYN TARKOITUKSEEN JA LOUKKAAMATTOMUUTEEN.

Nikon Corporationin (jäljempänä ”Nikon”) käyttöoppaat on käännetty Google Translaten tarjoamalla käännösohjelmistolla. Osuvien käännösten tekemiseksi on tehty kohtuullisesti työtä. Yksikään automaattinen käännös ei kuitenkaan ole täydellinen, eikä niiden ole tarkoitus korvata ihmisten tekemiä käännöksiä. Käännökset tuotetaan palveluna Nikonin käyttöoppaiden käyttäjille, ja ne toimitetaan ”sellaisenaan”. Englannin kielestä muihin kieliin tehtyjen käännösten tarkkuudesta, luotettavuudesta tai paikkansapitävyydestä ei anneta suoria tai epäsuoria takuita. Tiettyä sisältöä (kuten kuvia, videoita, Flash Videota tms.) ei välttämättä voida kääntää tarkasti käännösohjelmiston rajoitusten vuoksi.

Virallinen teksti vastaa käyttöoppaiden englanninkielisiä versioita. Käännöksissä syntyvät ristiriitaisuudet tai eroavaisuudet eivät ole sitovia, eivätkä ne vaikuta oikeudellisesti vaatimustenmukaisuuteen tai täytäntöönpanoaikomuksiin. Jos käännetyissä käyttöoppaissa olevien tietojen tarkkuuteen liittyviä kysymyksiä ilmenee, tarkista tiedot oppaiden englanninkielisistä versioista, jotka ovat virallisia versioita.

Muodosta yhteys toisiin kameroihin

G -painike U F verkkovalikko

Yhdistä muihin kameroihin sulkimen tai kellon synkronointia varten.

Synkronoitu laukaisu

Valitse [ ON ] synkronoidaksesi laukaisu samassa verkossa olevien kameroiden laukaisimen kanssa.

Verkkoasetukset

Lisää kamera verkkoprofiileja. Tätä kohdetta voidaan käyttää myös olemassa olevien verkkoprofiilien valitsemiseen.

Luo profiili

Luo uusia verkkoprofiileja ( 0 Synkronoitu vapautus ).

  • Jos profiileja on jo useampi kuin yksi, voit valita profiilin ja muodostaa yhteyden valittuun verkkoon painamalla J
  • Voit muokata olemassa olevaa profiilia korostamalla sen ja painamalla 2 .
Vaihtoehto Kuvaus
[ Yleinen ]
  • [ Profiilin nimi ]: Nimeä profiili uudelleen.
  • [ Salasanasuojaus ]: Valitse [ Päällä ], jos haluat, että profiilin vaihtaminen edellyttää salasanan syöttämistä. Vaihda salasana korostamalla [ Päällä ] ja painamalla 2 .
[ TCP/IP ]

Säädä TCP/IP asetuksia. IP-osoite vaaditaan.

  • Jos [ Hae automaattisesti ] -asetukseksi on valittu [ ON ], IP-osoite ja aliverkon peite haetaan DHCP palvelimen tai automaattisen IP-osoitteenmäärityksen kautta.
  • Valitse [ OFF ] syöttääksesi IP-osoitteen ([ Osoite ]) ja aliverkon peitteen ([ Peite ]) manuaalisesti.

Kopioi korttiin/kortista

Kopioi luodut verkkoprofiilit muistikorteille jakaaksesi ne muiden kameroiden kanssa.

Vaihtoehto Kuvaus
[ Kopioi profiili kortista ]

Kopioi profiilit muistikortin juurihakemistosta kamera profiililuetteloon.

  • Avoimia verkkoprofiileja ei voi kopioida.
[ Kopioi profiili korttiin ]

Kopioi profiilit kamera muistikortille. Korosta profiili ja kopioi se muistikortille painamalla J

  • Salasanalla suojattuja profiileja ei voi kopioida.

Katkaise nykyinen yhteys

Katkaise yhteys nykyiseen verkkoon.

Isäntä/etä

Valitse kullekin kamera rooli vaihtoehdoista ”pääkamera” ja ”etäkamera”. kamera laukaisu painaminen laukaisee kaikkien samassa verkossa ja samassa ryhmässä olevien etäkameroiden sulkimet.

Ryhmän asetukset

Kamerat voidaan ryhmitellä synkronoitua laukaisu varten ja etäkameroita voidaan lisätä kuhunkin ryhmään. Ryhmien vaihtaminen vaihtaa myös pääkameran ohjaamia kamera .

  • Tämä kohta on käytettävissä vain, kun [ Isäntäkamera ] on valittuna kohdassa [ Isäntä/etä ].

Uusi

Luo ryhmäasetukset.

  • Jos ryhmäasetuksia on jo useampi kuin yksi, valitse ryhmä monivalitsimella ja paina J
  • Voit muokata olemassa olevaa ryhmäasetusta korostamalla sen ja painamalla 2 .
Vaihtoehto Kuvaus
[ Näyttönimi ] Anna kamera näyttönimi.
[ Ryhmän nimi ] Anna synkronoitujen kameroiden ryhmän nimi.
[ Etäkameraluettelo ] Näytä kamera tila ( 0 Etäkameran tilan näyttäminen ).

Kopioi korttiin/kortista

Kopioi ryhmäasetukset muistikorteille jakaaksesi ne muiden kameroiden kanssa.

Vaihtoehto Kuvaus
[ Kopioi kortista ] Lisää ryhmäasetuksia kamera muistikortilta. Korosta ryhmä ja lisää ne kamera painamalla J
[ Kopioi korttiin ] Kopioi ryhmän asetukset kamera muistikortille. Korosta ryhmä ja paina 2 näyttääksesi kohdeluettelon. Valitse kohde ja paina J kopioidaksesi ryhmän asetukset muistikortille.

Ryhmän nimi

Anna etäkameroille ryhmän nimi. Kun kamera nimi vastaa samassa verkossa olevan kamera [ Ryhmän asetukset ] > [ Ryhmän nimi ] -asetuksella asetettua nimeä, kamera voi laukaisu saman ryhmän etäkameroiden sulkimet.

  • Tämä kohta on käytettävissä vain, kun [ Etäkamera Isäntä/etä ] on valittuna kohdassa [Etäkamera].

Synkronoi päivämäärä ja aika

Aseta etäkameroiden kellot kamera ilmoittamaan päivämäärään ja aikaan ( 0 Kameroiden kellojen synkronointi ).

Korvaa tekijänoikeustiedot

Tämän vaihtoehdon valitseminen korvaa kaikkien parhaillaan yhdistettyjen etäkameroiden tekijänoikeustiedot kamera tallennetuilla tekijänoikeustiedoilla.