Google fordító
EZ A SZOLGÁLTATÁS GOOGLE ÁLTAL KÉSZÍTETT FORDÍTÁSOKAT TARTALMAZHAT. A GOOGLE A FORDÍTÁSOKRA VONATKOZÓLAG NEM VÁLLAL SEMMIFÉLE GARANCIÁT, ÍGY SEM KIFEJEZETTEN, SEM HALLGATÓLAGOSAN NEM GARANTÁLJA A FORDÍTÁS PONTOSSÁGÁT ÉS MEGBÍZHATÓSÁGÁT, TOVÁBBÁ NEM VÁLLAL HALLGATÓLAGOS GARANCIÁT ANNAK FORGALOMKÉPESSÉGÉRE, EGY ADOTT CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGÁRA ÉS JOGTISZTASÁGÁRA.
A Nikon Corporation (a továbbiakban a „Nikon”) referencia-útmutatóit a kényelmes használat érdekében lefordíttattuk a Google fordító által működtetett fordítószoftverrel. Észszerű erőfeszítéseket tettünk a fordítás pontosságának biztosítása érdekében, azonban az automatizált fordítás nem képes tökéletesen helyettesíteni az embert. A fordításokat szolgáltatásként biztosítjuk a Nikon referencia-útmutatók felhasználóinak, olyan állapotban, „ahogy vannak”. Sem kifejezett, sem hallgatólagos garanciát nem vállalunk az angolból bármely más nyelvre lefordított útmutatók pontosságáért, megbízhatóságáért és helyességéért. A fordítószoftver korlátaiból adódóan előfordulhat, hogy bizonyos tartalmak (például képek, videók, Flash videók stb.) fordítása nem pontos.
A referencia-útmutatók hivatalos szövege az angol változat. A fordításban előforduló következetlenségek és eltérések nem kötelező erejűek, megfelelőségi vagy jogérvényesítési célból joghatással nem bírnak. Amennyiben a referencia-útmutatók fordításában tartalmazott információ pontosságával kapcsolatban kérdései merülnek fel, tájékozódjon az útmutatók hivatalos, angol változatában.
Csatlakozás más fényk.-gépekhez
G gomb U F hálózati menü
Csatlakoztasson más kamerákhoz a zár vagy az óra szinkronizálásához.
Szinkronizált kioldás
Válassza a [ ON ] lehetőséget az kioldó szinkronizálásához az ugyanazon a hálózaton lévő kamerák kioldóerejével.
Hálózati beállítások
fényképezőgép hálózati profilok hozzáadása. Ez az elem meglévő hálózati profilok közül való választásra is használható.
Profil létrehozása
Új hálózati profilok létrehozása ( 0 Szinkronizált kiadás ).
- Ha már egynél több profil létezik, J billentyű megnyomásával választhat egyet, és csatlakozhat a kiválasztott hálózathoz.
- Egy meglévő profil szerkesztéséhez jelölje ki azt, és nyomja meg 2 .
| Opció | Leírás |
|---|---|
| [ Általános ] |
|
| [ TCP/IP ] | Módosítsa a TCP/IP beállításokat. IP-cím szükséges.
|
Másolás kártyára/kártyáról
Másolja a létrehozott hálózati profilokat memóriakártyákra, hogy megossza azokat más kamerákkal.
| Opció | Leírás |
|---|---|
| [ Profil másolása kártyáról ] | Másolja a profilokat a memóriakártya gyökérkönyvtárából a fényképezőgép profillistájába.
|
| [ Profil másolása kártyára ] | Profilok másolása a fényképezőgép a memóriakártyára. Jelöljön ki egy profilt, és nyomja meg J a memóriakártyára másolásához.
|
Aktuális kapcsolat bontása
Bontsa a kapcsolatot az aktuális hálózattal.
Vezérlő/távoli
Válasszon minden fényképezőgép egy szerepkört a „master” és a „remote” lehetőségek közül. A master fényképezőgép lévő kioldó megnyomása kioldja az összes távoli kamera exponálását, amelyek ugyanazon a hálózaton és ugyanabban a csoportban vannak.
Csoportbeállítások
A kamerák csoportosíthatók szinkronizált kioldó , és távoli kamerák adhatók hozzá az egyes csoportokhoz. A csoportok közötti váltás a fő kamera által vezérelt távoli fényképezőgép is átváltja.
- Ez az elem csak akkor érhető el, ha a [ Vezérlő gép ] van kiválasztva a [ Vezérlő/távoli ] beállításnál.
Új
Csoportbeállítások létrehozása.
- Ha már egynél több csoportbeállítás létezik, a választógombbal válasszon ki egy csoportot, majd nyomja meg J .
- Egy meglévő csoportbeállítás szerkesztéséhez jelölje ki azt, és nyomja meg 2 .
| Opció | Leírás |
|---|---|
| [ Megjelenítendő név ] | Adja meg a távoli fényképezőgép megjelenítendő nevét. |
| [ Csoport neve ] | Adjon meg egy csoportnevet a szinkronizált kamerákhoz. |
| [ Távoli fényképezőgépek listája ] | A távoli fényképezőgép állapotának megtekintése ( 0 Távoli kamera állapotának megtekintése ). |
Másolás kártyára/kártyáról
Csoportbeállítások másolása memóriakártyákra, hogy megoszthassa azokat más fényképezőgépekkel.
| Opció | Leírás |
|---|---|
| [ Másolás kártyáról ] | Csoportbeállítások hozzáadása a fényképezőgép a memóriakártyáról. Jelöljön ki egy csoportot, és nyomja meg J a fényképezőgép . |
| [ Másolás kártyára ] | Csoportbeállítások másolása a fényképezőgép a memóriakártyára. Jelöljön ki egy csoportot, és nyomja meg 2 a célhelyek listájának megjelenítéséhez. Válasszon ki egy célhelyet, és nyomja meg J a csoportbeállítások memóriakártyára másolásához. |
Csoport neve
Adjon meg egy csoportnevet a távoli kamerákhoz. Ha a távoli fényképezőgép nevét a hálózaton lévő fő fényképezőgép a [ Csoportbeállítások ] > [ Csoport neve ] menüpontban beállított névvel egyezik meg, akkor a fő fényképezőgép kioldó az azonos csoportban lévő távoli kamerák exponálását.
- Ez az elem csak akkor érhető el, ha a [ Távoli gép ] van kiválasztva a [ Vezérlő/távoli ] beállításnál.
Dátum és idő szinkronizálása
Állítsa be a távoli kamerák óráit a fő fényképezőgép által jelentett dátumra és időre ( 0 Kameraórák szinkronizálása ).
Szerzői jogi információ felülírása
Ennek a beállításnak a kiválasztása felülírja az összes jelenleg csatlakoztatott távoli kamera szerzői jogi információit a fő fényképezőgép tárolt szerzői jogi információkkal.
