Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

TÁTO SLUŽBA MÔŽE OBSAHOVAŤ PREKLADY POSKYTOVANÉ SPOLOČNOSŤOU GOOGLE. SPOLOČNOSŤ GOOGLE SA ZRIEKA VŠETKÝCH ZÁRUK SÚVISIACICH S PREKLADMI, VÝSLOVNÝMI ALEBO MLČKY PREDPOKLADANÝMI, VRÁTANE AKÝCHKOĽVEK ZÁRUK PRESNOSTI, SPOĽAHLIVOSTI A AKÝCHKOĽVEK PREDPOKLADANÝCH ZÁRUK PREDAJNOSTI, VHODNOSTI NA KONKRÉTNY ÚČEL A NEPORUŠOVANIA PRÁV.

Referenčné príručky spoločnosti Nikon Corporation (ďalej uvádzané ako „Nikon“) boli preložené kvôli vášmu pohodliu pomocou prekladateľského softvéru poskytovaného prostredníctvom Google Translate. Na poskytnutie presného prekladu sa vyvinulo primerané úsilie, avšak žiadny automatický preklad nie je dokonalý ani nie je určený na náhradu ľudských prekladateľov. Preklady sa poskytujú ako služba pre používateľov referenčných príručiek spoločnosti Nikon, pričom sa poskytujú „tak, ako sú“. Neposkytuje sa žiadna záruka akéhokoľvek druhu, či už výslovná alebo mlčky predpokladaná, čo sa týka presnosti, spoľahlivosti alebo správnosti akýchkoľvek prekladov z angličtiny do ktoréhokoľvek iného jazyka. Určitý obsah (napríklad obrázky, videá, formát Flash Video atď.) sa nemusí presne preložiť kvôli obmedzeniam prekladového softvéru.

Oficiálny text je anglická verzia referenčných príručiek. Žiadne nezrovnalosti či rozdiely vytvorené v rámci prekladu nie sú záväzné a nemajú žiadny právny účinok na účely zhody alebo vynútenia. Ak máte nejaké otázky týkajúce sa presnosti informácií obsiahnutých v preložených referenčných príručkách, pozrite si verziu príručiek v anglickom jazyku, ktorá je oficiálnou verziou.

Connect to computer

Tlačidlo G U F sieťová ponuka

Pripojte sa k počítačom prostredníctvom bezdrôtovej siete LAN.

Network settings

Pridať sieťové profily fotoaparát . Túto položku je možné použiť aj na výber z existujúcich sieťových profilov.

Create profile

Vytvorenie nových sieťových profilov ( 0 Priame bezdrôtové pripojenie k počítaču (režim prístupového bodu Wi-Fi ) , Pripojenie k existujúcej sieti prostredníctvom bezdrôtovej siete LAN (režim stanice Wi-Fi ) ).

  • Ak už existuje viacero profilov, môžete stlačením tlačidla J vybrať profil a pripojiť sa k vybranej sieti.
  • Ak chcete upraviť existujúci profil, zvýraznite ho a stlačte tlačidlo 2 .
Možnosť Popis
[ General ]
  • [ Profile name ]: Premenovanie profilu.
  • [ Password protection ]: Vyberte možnosť [ On ], ak chcete pred zmenou profilu vyžadovať zadanie hesla. Ak chcete heslo zmeniť, zvýraznite možnosť [ On ] a stlačte tlačidlo 2 .
[ Wireless ]

Zobraziť nastavenia pripojenia k bezdrôtovým sieťam.

  • Režim stanice Wi-Fi : Úprava nastavení pre pripojenie k sieti cez smerovač.

    • [ SSID ]: Zadajte SSID siete.
    • [ Channel ]: Vybrané automaticky.
    • [ Authentication/encryption ]: Vyberte typ šifrovania používaného v bezdrôtovej sieti.
    • [ Password ]: Zadajte heslo siete.
  • Režim prístupového bodu Wi-Fi : Upravte nastavenia pre priame bezdrôtové pripojenie k fotoaparát .

    • [ SSID ]: Vyberte SSID fotoaparát .
    • [ Channel ]: Vyberte [ Auto ] alebo [ Manual ].
    • [ Authentication/encryption ]: Vyberte typ šifrovania používaného v bezdrôtovej sieti.
    • [ Password ]: Vyberte heslo fotoaparát .
[ TCP/IP ]

Upravte nastavenia TCP/IP pre sieťové profily režimu stanice Wi-Fi . Vyžaduje sa IP adresa.

  • Ak je pre [ Obtain automatically ] vybratá možnosť [ ON ], IP adresa a maska podsiete sa získajú prostredníctvom DHCP servera alebo automatického priradenia IP adresy.
  • Ak chcete manuálne zadať IP adresu ([ Address ]) a masku podsiete ([ Mask ]), vyberte možnosť [ OFF ].

Copy to/from card

Skopírujte vytvorené sieťové profily na pamäťové karty a zdieľajte ich s inými fotoaparátmi.

Možnosť Popis
[ Copy profile from card ]

Skopírujte profily z koreňového adresára pamäťovej karty do zoznamu profilov fotoaparát .

  • Otvorené sieťové profily nie je možné kopírovať.
[ Copy profile to card ]

Skopírujte profily z fotoaparát na pamäťovú kartu. Zvýraznite profil a stlačením tlačidla J ho skopírujte na pamäťovú kartu.

  • Profily chránené heslom nie je možné kopírovať.

End current connection

Ukončite pripojenie k aktuálnej sieti.

Connection type

Vyberte prevádzkový režim, ktorý sa má použiť, keď je fotoaparát pripojený k sieti.

Možnosť Popis
[ Picture transfer ] Nahrávajte fotografie do počítača hneď po ich nasnímaní alebo nahrávajte existujúce fotografie z pamäťovej karty fotoaparát .
[ Camera control ] Na ovládanie fotoaparát a fotografovanie na diaľku z počítača použite softvér NX Tether .

Options

Upravte nastavenia nahrávania.

Auto upload

Vyberte možnosť [ ON ], ak chcete označiť nové fotografie na nahranie hneď po ich nasnímaní.

  • Nahrávanie sa začne až po nahratí fotografie na pamäťovú kartu. Uistite sa, že vo fotoaparát je vložená pamäťová karta.
  • Videá sa neodosielajú automaticky. Namiesto toho sa musia nahrať z obrazovky prehrávania ( 0 Výber snímok na odoslanie ).

Delete after upload

Vyberte možnosť [ ON ] (ZAP.), ak chcete, aby sa fotografie z pamäťovej karty fotoaparát automaticky odstránili po dokončení nahrávania.

  • Súbory označené na prenos pred výberom možnosti [ ON ] sa nevymažú.
  • Počas niektorých operácií fotoaparát môže byť mazanie pozastavené.

Upload RAW + JPEG as

Pri nahrávaní obrázkov RAW + JPEG vyberte, či sa majú nahrať súbory NEF ( RAW ) aj JPEG , alebo iba kópia NEF ( RAW ) alebo JPEG .

Upload RAW + HEIF as

Pri nahrávaní obrázkov RAW + HEIF vyberte, či sa majú nahrať súbory NEF ( RAW ) aj HEIF , alebo iba kópia NEF ( RAW ) alebo HEIF .

Upload RAW video as

Pri nahrávaní videí nasnímaných s možnosťou [ N-RAW 12-bit (NEV) ] vybratou v ponuke nahrávania videa pre [ Video file type ] vyberte, či sa majú nahrať súbory RAW aj MP4 alebo iba kópia MP4 .

Upload folder

Označiť všetky fotografie vo vybranom priečinku na nahranie. Označenie sa použije na všetky fotografie bez ohľadu na to, či už boli predtým nahrané.

  • Videá nebudú označené na nahranie. Namiesto toho sa musia nahrať z obrazovky prehrávania.

Deselect all?

Odstráňte označenie nahrávania zo všetkých obrázkov. Nahrávanie obrázkov s ikonou „nahráva sa“ bude okamžite ukončené.