Google Translate
TÁTO SLUŽBA MÔŽE OBSAHOVAŤ PREKLADY POSKYTOVANÉ SPOLOČNOSŤOU GOOGLE. SPOLOČNOSŤ GOOGLE SA ZRIEKA VŠETKÝCH ZÁRUK SÚVISIACICH S PREKLADMI, VÝSLOVNÝMI ALEBO MLČKY PREDPOKLADANÝMI, VRÁTANE AKÝCHKOĽVEK ZÁRUK PRESNOSTI, SPOĽAHLIVOSTI A AKÝCHKOĽVEK PREDPOKLADANÝCH ZÁRUK PREDAJNOSTI, VHODNOSTI NA KONKRÉTNY ÚČEL A NEPORUŠOVANIA PRÁV.
Referenčné príručky spoločnosti Nikon Corporation (ďalej uvádzané ako „Nikon“) boli preložené kvôli vášmu pohodliu pomocou prekladateľského softvéru poskytovaného prostredníctvom Google Translate. Na poskytnutie presného prekladu sa vyvinulo primerané úsilie, avšak žiadny automatický preklad nie je dokonalý ani nie je určený na náhradu ľudských prekladateľov. Preklady sa poskytujú ako služba pre používateľov referenčných príručiek spoločnosti Nikon, pričom sa poskytujú „tak, ako sú“. Neposkytuje sa žiadna záruka akéhokoľvek druhu, či už výslovná alebo mlčky predpokladaná, čo sa týka presnosti, spoľahlivosti alebo správnosti akýchkoľvek prekladov z angličtiny do ktoréhokoľvek iného jazyka. Určitý obsah (napríklad obrázky, videá, formát Flash Video atď.) sa nemusí presne preložiť kvôli obmedzeniam prekladového softvéru.
Oficiálny text je anglická verzia referenčných príručiek. Žiadne nezrovnalosti či rozdiely vytvorené v rámci prekladu nie sú záväzné a nemajú žiadny právny účinok na účely zhody alebo vynútenia. Ak máte nejaké otázky týkajúce sa presnosti informácií obsiahnutých v preložených referenčných príručkách, pozrite si verziu príručiek v anglickom jazyku, ktorá je oficiálnou verziou.
Connect to other cameras
Tlačidlo G U F sieťová ponuka
Pripojte sa k iným fotoaparátom pre synchronizáciu uzávierky alebo hodín.
Synchronized release
Vyberte možnosť [ ON ] (ZAP.) pre synchronizáciu spúšť s fotoaparátmi v rovnakej sieti.
Network settings
Pridať sieťové profily fotoaparát . Túto položku je možné použiť aj na výber z existujúcich sieťových profilov.
Create profile
Vytvorte nové sieťové profily ( 0 Synchronizované vydanie ).
- Ak už existuje viacero profilov, môžete stlačením tlačidla J vybrať profil a pripojiť sa k vybranej sieti.
- Ak chcete upraviť existujúci profil, zvýraznite ho a stlačte tlačidlo 2 .
| Možnosť | Popis |
|---|---|
| [ General ] |
|
| [ TCP/IP ] | Upravte nastavenia TCP/IP . Vyžaduje sa IP adresa.
|
Copy to/from card
Skopírujte vytvorené sieťové profily na pamäťové karty a zdieľajte ich s inými fotoaparátmi.
| Možnosť | Popis |
|---|---|
| [ Copy profile from card ] | Skopírujte profily z koreňového adresára pamäťovej karty do zoznamu profilov fotoaparát .
|
| [ Copy profile to card ] | Skopírujte profily z fotoaparát na pamäťovú kartu. Zvýraznite profil a stlačením tlačidla J ho skopírujte na pamäťovú kartu.
|
End current connection
Ukončite pripojenie k aktuálnej sieti.
Master/remote
Vyberte rolu pre každý fotoaparát z možností „hlavný“ a „diaľkový“. Stlačením tlačidla spúšť na hlavnom fotoaparát sa uvoľnia uzávierky na všetkých vzdialených fotoaparátoch, ktoré sú v rovnakej sieti a v rovnakej skupine.
Group settings
Fotoaparáty je možné zoskupovať pre synchronizované spúšť a do každej skupiny je možné pridať diaľkovo ovládané fotoaparáty. Prepínaním skupín sa prepínajú aj diaľkovo ovládané fotoaparát , ktoré ovláda hlavný fotoaparát.
- Táto položka je k dispozícii iba vtedy, keď je pre [ Master/remote ] vybratá možnosť [ Master camera ].
New
Vytvorte nastavenia skupiny.
- Ak už existuje viacero nastavení skupiny, pomocou multifunkčného voliča vyberte skupinu a stlačte tlačidlo J
- Ak chcete upraviť existujúce nastavenie skupiny, zvýraznite ho a stlačte tlačidlo 2 .
| Možnosť | Popis |
|---|---|
| [ Display name ] | Zadajte zobrazovaný názov pre skupinu vzdialených fotoaparát . |
| [ Group name ] | Zadajte názov skupiny pre synchronizované kamery. |
| [ Remote camera list ] | Zobrazenie stavu diaľkovo ovládaného fotoaparát ( 0 Zobrazenie stavu diaľkovo ovládaného fotoaparátu ). |
Copy to/from card
Skopírujte nastavenia skupiny na pamäťové karty a zdieľajte ich s inými fotoaparátmi.
| Možnosť | Popis |
|---|---|
| [ Copy from card ] | Pridajte skupinové nastavenia do fotoaparát z pamäťovej karty. Zvýraznite skupinu a stlačením tlačidla J ju pridajte do fotoaparát . |
| [ Copy to card ] | Skopírujte nastavenia skupiny z fotoaparát na pamäťovú kartu. Zvýraznite skupinu a stlačením tlačidla 2 zobrazte zoznam cieľov. Vyberte cieľ a stlačením tlačidla J skopírujte nastavenia skupiny na pamäťovú kartu. |
Group name
Zadajte názov skupiny pre vzdialené kamery. Zhoda názvu skupiny vzdialených fotoaparát s názvom nastaveným v časti [ Group settings ] > [ Group name ] pre hlavnú fotoaparát v rovnakej sieti umožňuje hlavnej fotoaparát spúšť uzávierky na vzdialených kamerách v rovnakej skupine.
- Táto položka je dostupná iba vtedy, keď je pre [ Master/remote ] vybratá možnosť [ Remote camera ].
Synchronize date and time
Nastavte hodiny na diaľkových fotoaparátoch na dátum a čas hlásený hlavným fotoaparát ( 0 Synchronizácia hodín fotoaparátu ).
Overwrite copyright info
Výberom tejto možnosti sa prepíšu informácie o autorských právach na všetkých aktuálne pripojených vzdialených fotoaparátoch informáciami o autorských právach uloženými na hlavnom fotoaparát .
