Google Translate
SEE TEENUS VÕIB SISALDADA GOOGLE’I ABIL TEHTUD TÕLKEID. GOOGLE ÜTLEB LAHTI KÕIKIDEST TÕLGETEGA SEOTUD GARANTIIDEST, NII OTSESTEST KUI KAUDSETEST, KAASA ARVATUD MISTAHES GARANTIID TÄPSUSE JA USALDUSVÄÄRSUSE SUHTES NING MISTAHES KAUDSED GARANTIID TURUSTATAVUSE, KONKREETSEKS EESMÄRGIKS SOBIVUSE JA ÕIGUSTE MITTERIKKUMISE SUHTES.
Nikon Corporation’i (edaspidi „Nikon”) viitejuhendid on tõlgitud teie mugavuseks Google Translate’i tõlketarkvara abil. Täpse tõlke pakkumiseks on tehtud mõistlikke jõupingutusi, kuid ükski automatiseeritud tõlge pole täiuslik ega ole mõeldud inimtõlkide asendamiseks. Tõlkeid esitatakse Nikoni viitejuhendite kasutajatele teenusena ning need on esitatud valmiskujul. Puuduvad mistahes garantiid, otsesed või kaudsed, mistahes tõlgete täpsuse, usaldusväärsuse või õigsuse suhtes inglise keelest mistahes teise keelde. Teatav sisu (nagu pildid, videod, Flash Video jne) ei pruugi tõlketarkvara piirangute tõttu olla täpselt tõlgitud.
Ametlik tekst on vastavate viitejuhendite inglisekeelne versioon. Mistahes tõlkimisel tekkinud lahknevused või erinevused ei ole siduvad ega oma juriidilist mõju vastavuse või jõustamise eesmärkidel. Mistahes küsimuste kerkimisel tõlgitud viitejuhendites sisalduva teabe õigsuse suhtes vaadake vastavate juhendite inglisekeelset versiooni, mis on ametlik versioon.
Nikon Imaging Cloud kohta
- Kui ühendus on loodud, saate Nikon Imaging Cloud oma kaamera interneti kaudu kasutada isegi siis, kui läheduses pole nutiseadmeid ega arvuteid.
- Täpsemate juhiste saamiseks vaadake Nikon Imaging Cloudi veebipõhist abi.
Ettevaatusabinõud: Nikon Imaging Cloud ühendatud kaamerate laenamine ja utiliseerimine
- Enne kaamera laenamist teisele isikule peaksite Nikon Imaging Cloud avakuval automaatse ühenduse kaamera välja lülitama või kaamera lähtestama, kasutades kaamera seadistusmenüüs valikut [ Reset all settings ].
- Kui kavatsete kaamera ära visata või selle omandiõiguse teisele isikule üle anda, peaksite kaamera teabe Nikon Imaging Cloud avakuval kustutama ja kaamera lähtestama, kasutades kaamera seadistusmenüüs valikut [ Reset all settings ].
