Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

SEE TEENUS VÕIB SISALDADA GOOGLE’I ABIL TEHTUD TÕLKEID. GOOGLE ÜTLEB LAHTI KÕIKIDEST TÕLGETEGA SEOTUD GARANTIIDEST, NII OTSESTEST KUI KAUDSETEST, KAASA ARVATUD MISTAHES GARANTIID TÄPSUSE JA USALDUSVÄÄRSUSE SUHTES NING MISTAHES KAUDSED GARANTIID TURUSTATAVUSE, KONKREETSEKS EESMÄRGIKS SOBIVUSE JA ÕIGUSTE MITTERIKKUMISE SUHTES.

Nikon Corporation’i (edaspidi „Nikon”) viitejuhendid on tõlgitud teie mugavuseks Google Translate’i tõlketarkvara abil. Täpse tõlke pakkumiseks on tehtud mõistlikke jõupingutusi, kuid ükski automatiseeritud tõlge pole täiuslik ega ole mõeldud inimtõlkide asendamiseks. Tõlkeid esitatakse Nikoni viitejuhendite kasutajatele teenusena ning need on esitatud valmiskujul. Puuduvad mistahes garantiid, otsesed või kaudsed, mistahes tõlgete täpsuse, usaldusväärsuse või õigsuse suhtes inglise keelest mistahes teise keelde. Teatav sisu (nagu pildid, videod, Flash Video jne) ei pruugi tõlketarkvara piirangute tõttu olla täpselt tõlgitud.

Ametlik tekst on vastavate viitejuhendite inglisekeelne versioon. Mistahes tõlkimisel tekkinud lahknevused või erinevused ei ole siduvad ega oma juriidilist mõju vastavuse või jõustamise eesmärkidel. Mistahes küsimuste kerkimisel tõlgitud viitejuhendites sisalduva teabe õigsuse suhtes vaadake vastavate juhendite inglisekeelset versiooni, mis on ametlik versioon.

Connect to other cameras

G nupp U F võrgumenüü

Katiku või kella sünkroonimiseks ühendage teiste kaameratega.

Synchronized release

Valige [ ON ], et sünkroonida katiku vabastus samas võrgus olevate kaamerate omadega.

Network settings

Lisa kaamera võrguprofiile. Seda üksust saab kasutada ka olemasolevate võrguprofiilide hulgast valimiseks.

Create profile

Looge uusi võrguprofiile ( 0 Sünkroniseeritud vabastamine ).

  • Kui on juba olemas mitu profiili, saate profiili valimiseks ja valitud võrguga ühenduse loomiseks vajutada J
  • Olemasoleva profiili muutmiseks tõstke see esile ja vajutage 2 .
Valik Kirjeldus
[ General ]
  • [ Profile name ]: Nimeta profiil ümber.
  • [ Password protection ]: Valige [ On ], et enne profiili muutmist nõutaks parooli sisestamist. Parooli muutmiseks tõstke esile [ On ] ja vajutage 2 .
[ TCP/IP ]

Muutke TCP/IP sätteid. IP-aadress on nõutav.

  • Kui [ Obtain automatically ] jaoks on valitud [ ON ], hangitakse IP-aadress ja alamvõrgu mask DHCP serveri või automaatse IP-aadressimise kaudu.
  • IP-aadressi ([ Address ]) ja alamvõrgu maski ([ Mask ]) käsitsi sisestamiseks valige [ OFF ].

Copy to/from card

Kopeeri loodud võrguprofiilid mälukaartidele, et neid teiste kaameratega jagada.

Valik Kirjeldus
[ Copy profile from card ]

Kopeeri profiilid mälukaardi juurkataloogist kaamera profiilide loendisse.

  • Avatud võrguprofiile ei saa kopeerida.
[ Copy profile to card ]

Kopeerige profiilid kaamera mälukaardile. Tõstke profiil esile ja vajutage J , et see mälukaardile kopeerida.

  • Parooliga kaitstud profiile ei saa kopeerida.

End current connection

Katkesta ühendus praeguse võrguga.

Master/remote

Valige igale kaamera roll „põhikaamera” ja „kaugkaamera” hulgast. kaamera vabastus vajutamine vabastab kõigi samas võrgus ja rühmas olevate kaugkaamerate katikud.

Group settings

Kaameraid saab sünkroonitud vabastus jaoks grupeerida ja igale rühmale saab lisada kaugkaameraid. Rühmade vahetamine vahetab ka peakaamera juhitavaid kaamera .

  • See üksus on saadaval ainult siis, kui [ Master/remote ] jaoks on valitud [ Master camera ].

New

Loo grupi seaded.

  • Kui on juba olemas rohkem kui üks grupi säte, valige mitmikvalija abil grupp ja vajutage J
  • Olemasoleva grupi sätte muutmiseks tõstke see esile ja vajutage 2 .
Valik Kirjeldus
[ Display name ] Sisestage kaamera grupi kuvatav nimi.
[ Group name ] Sisestage sünkroonitud kaamerate rühma nimi.
[ Remote camera list ] Vaadake kaamera olekut ( 0 Kaugkaamera oleku vaatamine ).

Copy to/from card

Kopeeri grupi seaded mälukaartidele, et neid teiste kaameratega jagada.

Valik Kirjeldus
[ Copy from card ] Lisage mälukaardilt kaamera grupi seaded. Tõstke grupp esile ja vajutage J , et need kaamera lisada.
[ Copy to card ] Kopeerige grupi sätted kaamera mälukaardile. Tõstke rühm esile ja vajutage sihtkohtade loendi kuvamiseks nuppu 2 Valige sihtkoht ja vajutage J , et kopeerida grupi sätted mälukaardile.

Group name

Sisestage kaugkaamerate grupi nimi. kaamera grupi nime sobitamine sama nimega, mis on määratud samas võrgus oleva kaamera jaoks valikuga [ Group settings ] > [ Group name ], võimaldab kaamera vabastus kaugkaamerate katikud samas grupis.

  • See üksus on saadaval ainult siis, kui [ Master/remote ] jaoks on valitud [ Remote camera ].

Synchronize date and time

Seadke kaugkaamerate kellad kaamera edastatud kuupäevale ja kellaajale ( 0 Kaamera kellade sünkroonimine ).

Overwrite copyright info

Selle valiku tegemine kirjutab kõigi hetkel ühendatud kaugkaamerate autoriõiguse teabe üle kaamera salvestatud autoriõiguse teabega.