Közlemények

 • A termékhez mellékelt kézikönyvek egyetlen részét sem szabad a Nikon előzetes írásbeli engedélye nélkül sokszorosítani, továbbítani, átírni, visszakeresési rendszerben tárolni, vagy bármilyen nyelvre lefordítani, bármilyen formában, bármilyen módon.

 • A Nikon fenntartja a jogot, hogy a jelen kézikönyvekben leírt hardver és szoftver megjelenését és specifikációit bármikor, előzetes értesítés nélkül megváltoztassa.

 • A Nikon nem vállal felelősséget a termék használatából eredő károkért.

 • Bár mindent megtettünk annak érdekében, hogy a kézikönyvekben szereplő információk pontosak és teljesek legyenek, nagyra értékeljük, ha bármilyen hibát vagy hiányosságot felhívna a környékbeli Nikon képviselő figyelmébe (a címet külön megadja).

Értesítés a másolás vagy sokszorosítás tilalmáról

Ne feledje, hogy a szkennerrel, digitális fényképezőgéppel vagy más eszközzel digitálisan lemásolt vagy reprodukált anyagok birtoklása egyszerűen büntethető.

 • A törvény által tiltott tételek másolása vagy sokszorosítása

  Ne másoljon és ne másoljon papírpénzt, érméket, értékpapírokat, államkötvényeket vagy helyi önkormányzati kötvényeket, még akkor sem, ha ezek a másolatok vagy másolatok „Minta” bélyegzővel vannak ellátva.

  Tilos más országban forgalomban lévő papírpénz, érme vagy értékpapír másolása vagy sokszorosítása.

  A kormány előzetes engedélyének megszerzése nélkül tilos a kormány által kiadott fel nem használt postai bélyegek vagy képeslapok másolása vagy sokszorosítása.

  Tilos a kormány által kiadott bélyegzők és a törvényben előírt igazolt dokumentumok másolása vagy sokszorosítása.

 • Figyelmeztetések bizonyos példányokra és reprodukciókra

  A kormány óvatosságra intett a magánvállalkozások által kibocsátott értékpapírok (részvények, váltók, csekkek, ajándékutalványok stb.), Ingázói bérletek vagy kuponjegyek másolata vagy sokszorosítása vonatkozásában, kivéve, ha üzleti célokra legalább szükséges másolatokat kell biztosítani egy cég által. Ne másolja vagy reprodukálja a kormány által kiállított útleveleket, az állami szervek és magáncsoportok által kiadott engedélyeket, személyi igazolványokat és jegyeket, például bérleteket és étkezési kuponokat.

 • Tartsa be a szerzői jogi közleményeket

  A szerzői jogi törvény szerint a fényképezőgéppel készített szerzői jog által védett művek fényképei vagy felvételei nem használhatók a szerzői jog jogosultjának engedélye nélkül. Kivételek vonatkoznak a személyes használatra, de vegye figyelembe, hogy akár személyes használat is korlátozható a kiállításokról készült fényképek vagy felvételek vagy élő előadások esetében.

Csak a Nikon márkájú elektronikus tartozékokat használja

A Nikon fényképezőgépeket a legmagasabb színvonalon tervezték, és összetett elektronikus áramköröket tartalmaznak. Csak azokat a Nikon márkájú elektronikus kiegészítőket (beleértve a lencséket, töltőket, akkumulátorokat, váltóáramú adaptereket és vakutartozékokat), amelyeket a Nikon tanúsított, kifejezetten ezzel a Nikon digitális fényképezőgéppel való használatra, tervezték és bizonyítottan működnek ezen elektronikus áramkör működési és biztonsági követelményeinek megfelelően.

A nem Nikon elektronikus kiegészítők használata károsíthatja a fényképezőgépet, és érvénytelenítheti a Nikon garanciáját. Harmadik féltől származó újratölthető lítium-ion akkumulátorok használata, amelyeken nincs a jobb oldalon látható Nikon holografikus pecsét, megzavarhatja a fényképezőgép normál működését, vagy az elemek túlmelegedését, meggyulladását, repedését vagy szivárgását okozhatja.

A Nikon márka tartozékaival kapcsolatos további információkért vegye fel a kapcsolatot a helyi hivatalos Nikon kereskedővel.

Fontos képek készítése előtt

Mielőtt fontos alkalmakkor fényképezne (például esküvőkön vagy a fényképezőgép kirándulása előtt), készítsen próbalövést, hogy megbizonyosodjon a fényképezőgép normális működéséről. A Nikon nem vállal felelősséget a termék hibás működéséből eredő károkért vagy elmaradt nyereségért.

Az élethosszig tartó tanulás

A Nikon folyamatos terméktámogatással és oktatással kapcsolatos „egész életen át tartó tanulás” elkötelezettségének részeként folyamatosan frissülő információk érhetők el online on-line a következő webhelyeken:

Látogasson el ezekre a webhelyekre, hogy naprakész legyen a legfrissebb termékinformációkkal, tippekkel, a gyakran feltett kérdésekre adott válaszokkal (GYIK), valamint általános tanácsokkal a digitális képalkotással és fényképezéssel kapcsolatban. További információk a Nikon képviselőjétől kaphatók. Az elérhetőségről a következő URL-címet találja: https://imaging.nikon.com/