Hordozható töltők használhatók a kamera áramellátására vagy a fényképezőgép akkumulátorának feltöltésére. Az alábbi táblázat felsorolja a tesztelt és használatra jóváhagyott hordozható töltőket, valamint az elkészíthető képek hozzávetőleges számát, valamint az egyes készülékek hozzávetőleges számát a fényképezőgép akkumulátorának feltöltésére.

Gyártó

Típusszám

Lövések száma 1

Díjak száma 2

horgony

PowerCore + 26800 PD 45W

Z 7II: kb. 1930
Z 6II: kb. 1840

Kb. 3

  1. A Camera and Imaging Products Association (CIPA) szabvány. [ Csak a kereső ] van kiválasztva a monitor módhoz. Mért 23 ° C / 73,4 ° F (± 2 ° C / 3,6 ° F) hőmérsékleten NIKKOR Z 24–70 mm f / 4 S objektívvel és SONY CEB-G128 memóriakártyával a következő vizsgálati körülmények között: egy fénykép alapértelmezés szerint készült beállítások 30 másodpercenként. A „felvételek száma” az a felvételek száma, amelyeket egy teljesen feltöltött hordozható töltővel lehet készíteni egy teljesen feltöltött akkumulátorral ellátott fényképezőgép áramellátásához (EN-EL15c).

  2. A fényképezőgép akkumulátorának (EN-EL15c) teljes feltöltésének száma egy hordozható töltővel, teljes feltöltéssel.

  • A hordozható töltők közül csak az EN-EL15c és az EN-EL15b akkumulátorok tölthetők fel.

  • A használatra vonatkozó információkat a hordozható töltőhöz mellékelt dokumentációban találja meg.

  • Használjon USB-kábelt a hordozható töltőhöz kapott két C típusú csatlakozóval, amikor a készüléket a fényképezőgép áramellátására vagy a fényképezőgép akkumulátorának feltöltésére használja.

  • A hordozható töltőkről naprakész információk állnak rendelkezésre a gyártók weboldalán. A rendelkezésre állás országonként és régiónként változhat.