A teljes képkocka lejátszáskor megjelenített fényképek nagyításához nyomja meg az X vagy a J Az [FX (36 × 24) ] formátumú képek maximális zoom tényezője megközelítőleg:
Z 7II : 32 × ([ nagy ]), 24 × ([ közepes ]) és 16 × ([ kicsi ])
Z 6II : 24 × ([ nagy ]), 18 × ([ közepes ]) és 12 × ([ kicsi ])

A Playback Zoom használata

Nak nek

Leírás

Ráközelíteni/
kicsinyítés

  • Nyomja meg az X gombot, vagy húzza ki a mozdulatokat a nagyításhoz.

  • Kicsinyítéshez nyomja meg a W ( Q ) gombot, vagy használjon csipetnyi mozdulatokat.

A nagyítási arány megváltoztatása közben megjelenik egy navigációs ablak, a jelenleg látható területet sárga szegély jelöli. A navigációs ablak alatt található sáv mutatja a nagyítási arányt, zöldre váltva 1: 1-re (100%). A navigációs ablak néhány másodperc múlva törlődik a kijelzőről.

A kép más területeinek megtekintése

Használja a választógombot vagy csúsztassa el a kép azon területeit, amelyek nem láthatók a monitoron. Tartsa lenyomva a választógombot a keret más területeire történő gyors görgetéshez.

Válassza ki az arcokat

A zoom közben észlelt arcokat fehér szegélyek jelzik a navigációs ablakban. Forgassa el az alparancs tárcsáját, vagy érintse meg a képernyőn megjelenő útmutatót a többi arc megtekintéséhez.

További képek megtekintése

Forgassa el a fő vezérlőtárcsát, hogy ugyanazt a helyet más fényképeken is megtekinthesse a zoom arányának megváltoztatása nélkül (a film kiválasztása megszakítja a zoomot). Más fényképeket is megtekinthet a képernyő alján található e vagy f

Lépjen ki a fényképezési módba

Nyomja le félig az exponáló gombot, vagy a kilépéshez K

Menük megtekintése

A menük megtekintéséhez nyomja meg a G