• A CFexpress a CompactFlash Association védjegye az Egyesült Államokban és más országokban.

 • Az NVM Express az NVM Express Inc. védjegye az Egyesült Államokban és más országokban.

 • Az XQD a Sony Corporation védjegye.

 • Az SD, SDHC és SDXC logók az SD ‑ 3C, LLC védjegyei.

 • A Windows a Microsoft Corporation bejegyzett védjegye vagy védjegye az Egyesült Államokban és / vagy más országokban.

 • Az Apple®, az App Store®, az Apple logók, az iPhone®, az iPad®, a Mac és a macOS az Apple Inc. védjegyei az Egyesült Államokban és / vagy más országokban.

 • Az Android, a Google Play és a Google Play logó a Google LLC védjegyei. Az Android robotot a Google által létrehozott és megosztott munkából reprodukálják vagy módosítják, és a Creative Commons 3.0 Attribution Licencben leírt feltételeknek megfelelően használják.

 • Az IOS a Cisco Systems, Inc. védjegye vagy bejegyzett védjegye az Egyesült Államokban és / vagy más országokban, és licenc alapján használják.

 • A HDMI, a HDMI logó és a High-Definition Multimedia Interface a HDMI Licensing, LLC védjegye vagy bejegyzett védjegye.

 • A Bluetooth® szóvédjegy és logó a Bluetooth SIG, Inc. bejegyzett védjegye, és a Nikon az ilyen védjegyeket licenc alapján használja.

 • A Wi-Fi és a Wi-Fi embléma a Wi-Fi Alliance védjegye vagy bejegyzett védjegye.

 • A kézikönyvben vagy a Nikon termékhez kapott egyéb dokumentációban említett összes többi kereskedelmi név a megfelelő tulajdonosok védjegye vagy bejegyzett védjegye.

A Made for Apple jelvény használata azt jelenti, hogy egy tartozékot kifejezetten a jelvényben azonosított Apple termékekhez való csatlakozásra terveztek, és a fejlesztő tanúsította, hogy megfelel az Apple teljesítménykövetelményeinek. Az Apple nem vállal felelősséget ennek az eszköznek a működéséért vagy a biztonsági és hatósági előírásoknak való megfeleléséért. Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a tartozéknak egy Apple termékkel történő használata befolyásolhatja a vezeték nélküli teljesítményt.

FreeType licenc (FreeType2)

A szoftver egyes részei szerzői jogi védelem alatt állnak © 2012 The FreeType Project ( https://www.freetype.org ). Minden jog fenntartva.

MIT licenc (HarfBuzz)

A szoftver egyes részei szerzői jogi védelem alatt állnak © 2018 The HarfBuzz Project ( https://www.freedesktop.org/wiki/Software/HarfBuzz ). Minden jog fenntartva.

Unicode® Karakteradatbázis-licenc (Unicode® Karakteradatbázis)

A termék szoftvere az Unicode® Character Database License nyílt forráskódú szoftvert használja. A szoftverlicenc feltételei a következők:

SZERZŐI JOGI ÉS ENGEDÉLYEZÉSI KÖZLEMÉNY

Copyright © 1991-2020 Unicode, Inc. Minden jog fenntartva.

A felhasználási feltételek szerint terjesztve
https://www.unicode.org/copyright.html .

Ezennel ingyenesen engedélyt adunk minden olyan személynek, aki megszerzi az Unicode adatfájlok másolatát és a kapcsolódó dokumentációt (az "Adatfájlok") vagy az Unicode szoftvert, valamint az összes kapcsolódó dokumentációt (a "Szoftver") az adatfájlokban való kezelésre. vagy Szoftver korlátozás nélkül, ideértve korlátozás nélkül az Adatfájlok vagy Szoftver másolatainak használatát, másolását, módosítását, egyesítését, közzétételét, terjesztését és / vagy eladását, valamint az Adatfájlok vagy a Szoftver számára biztosított jogok megengedését tehát feltéve, hogy bármelyik

 • (i) ez a szerzői jogi és engedélyes értesítés az Adatfájlok vagy a Szoftver összes példányánál megjelenik, vagy

 • (ii) ez a szerzői jogi és engedélyezési közlemény megjelenik a kapcsolódó dokumentációban.

AZ ADATFÁJLOKAT ÉS SZOFTVEREKET "AMIKÉNYEN" nyújtják, SEMMILYEN FELTÉTELŰ, NEM KIFEJEZETT GARANCIA NÉLKÜL, SZÁMÍTVA, Hacsak nem korlátozódik az eladóképesség garanciájára, az adott célra való alkalmasságra és az árucikkek elmaradására. A KÖZLEMÉNYBEN FELTÉTELT SZERZŐI JOGI TULAJDONOSOK SEMMILYEN NEM VÁLLALATOK FELELŐSSÉGÉRT SEMMILYEN KÖVETELÉSÉRŐL, VAGY MINDEN KÜLÖNLEGES KÖZVETLEN, VAGY FELTÉTELES KÁRRA VAGY MINDEN KÁROSSAL, AMELYEK HASZNÁLATÁNKÉNT, ADATOKBÓL ÉS NYERESÉGÉRŐL IS MEGHATÁROLNAK EGYÉB CSALÁDOS INTÉZKEDÉSEK, AZ ADATFÁJLOK, VAGY SZOFTVEREK FELHASZNÁLÁSÁVAL VAGY TELJESÍTMÉNYÉVEL FELHASZNÁLHATÓK.

A jelen értesítésben foglaltakon kívül a szerzői jog tulajdonosának neve nem használható reklámozásban vagy más módon az ezen Adatfájlokban vagy Szoftverben történő értékesítés, felhasználás vagy egyéb ügyletek előmozdítására a szerzői jog tulajdonosának előzetes írásbeli engedélye nélkül.

AVC szabadalmi portfólió licenc

Ez a termék az AVC szabadalmi portfólió licencével rendelkezik a fogyasztók személyes és nem kereskedelmi célú felhasználására, hogy (i) videót kódoljon az AVC szabványnak megfelelően („AVC video”) és / vagy (ii) dekódolja az AVC videót, amelyet személyes és nem kereskedelmi tevékenységet folytató fogyasztó kódolja, és / vagy AVC videó nyújtására engedéllyel rendelkező video szolgáltatótól szerezte be. Engedélyt nem adnak ki, és semmilyen más felhasználásra nem vonatkozik. További információk az MPEG LA, LLC-től szerezhetők be
https://www.mpegla.com

BSD licenc (NVM Express illesztőprogram)

A fényképezőgép NVM Express illesztőprogramjában található nyílt forráskódú szoftver licence a következő:
https://imaging.nikon.com/support/pdf/LicenseNVMe.pdf