A WT-7

A fényképezőgéphez csatlakoztatva az opcionális WT-7 vezeték nélküli adó használható számítógépekhez, ftp szerverekhez vagy más eszközökhöz Ethernet vagy vezeték nélküli hálózatokon keresztül történő csatlakozáshoz.

A WT-7 csatlakoztatása előtt
  • A WT-7 csatlakoztatása előtt ellenőrizze, hogy a fényképezőgép és a WT-7 firmware-e frissült-e a legújabb verzióra.

  • További információért keresse fel a régiójának Nikon webhelyét ( egész életen át tartó tanulás ).

Mit tehet a WT-7 az Ön számára

A WT-7 segítségével:

Töltse fel a meglévő fényképeket és filmeket egy ftp szerverre vagy számítógépre

A képeket nem csak számítógépekre másolhatja (képátviteli mód), hanem feltöltheti ftp szerverekre is (ftp feltöltési mód). A képeket feltöltéskor feltölthetjük.

Irányítsa a kamerát, és fényképezzen távolról számítógépről

A Camera Control Pro 2 (külön megvásárolható) hálózati számítógépre történő telepítése teljes ellenőrzést biztosít a kamera beállításainak felett, és lehetővé teszi a távolról történő képek készítését és közvetlenül a számítógép merevlemezére mentését (kamera vezérlési mód).

Irányítsd a kamerát, és távolról fényképezz egy webböngészőből

A webböngésző segítségével hálózati kamerákról és intelligens eszközökről vezérelheti a kamerát távvezérléshez, amelyhez nincs szükség külön alkalmazásra vagy számítógépes szoftverre (http-kiszolgáló mód).

Csatlakozás a WT-7 segítségével

Csatlakoztassa a WT-7-et a fényképezőgéphez kapott USB-kábellel.

Kapcsolja be az adóegységet, és válassza a [ Vezeték nélküli adó (WT-7) ]> [ Vezeték nélküli adó ]> [ Használat ] lehetőséget a kamera beállítás menüjében.

  • A hálózatokhoz való csatlakozásról a WT-7 vezeték nélküli adó segítségével a WT-7 mellékelt kézikönyvben olvashat.

A WT-7 összes menüpontja megtalálható a beállítási menüben [ Vezeték nélküli adó (WT-7) ] alatt. További információ a WT-7 kézikönyvében található.