A fényképezőgéppel kapcsolatos problémákat az alábbi lépések követésével oldhatja meg. Ellenőrizze ezt a listát, mielőtt konzultálna a viszonteladóval vagy a Nikon hivatalos szervizképviselőjével.

1. LÉPÉS

Ellenőrizze a gyakori problémák listáját.
A gyakori problémákat és megoldásokat a következő szakaszok sorolják fel:

2. LÉPÉS

Kapcsolja ki a fényképezőgépet, és vegye ki az akkumulátort, majd várjon kb. Egy percet, helyezze vissza az akkumulátort és kapcsolja be a fényképezőgépet.

Fényképezés után a kamera folytathatja az adatok írását a memóriakártyára. Várjon legalább egy percet, mielőtt kivenné az akkumulátort.

3. LÉPÉS

Keresés a Nikon webhelyein.

4. LÉPÉS

Forduljon a Nikon hivatalos szervizképviseletéhez.

Alapértelmezett beállítások visszaállítása
  • Az aktuális beállításoktól függően előfordulhat, hogy egyes menüpontok és egyéb funkciók nem érhetők el. Az elszürkült menüelemekhez vagy az egyébként nem elérhető funkciókhoz próbálja meg visszaállítani az alapértelmezett beállításokat a beállítási menü [Összes beállítás visszaállítása] elemével.

  • Ne feledje azonban, hogy a vezeték nélküli hálózati profilok, a szerzői jogi információk és a felhasználók által létrehozott egyéb bejegyzések szintén visszaállnak. A visszaállítás után a beállításokat nem lehet visszaállítani.