Регулирайте цветовия баланс на монитора по ваш вкус.

  • [ Цветов баланс на монитора] може да се регулира само когато мониторът е активен дисплей. Не може да се регулира, когато [ само визьор ] е избран за режим на монитор или когато окото ви е към визьора.

  • Цветовият баланс се регулира с помощта на мултиселектора. Натиснете 1 , 3 , 4 или 2 , за да регулирате цветовия баланс, както е показано по-долу. Натиснете J , за да запазите промените.

1

Увеличете зеленото

2

Увеличете кехлибара

3

Увеличете магента

4

Увеличете синьото

  • Балансът на цветовете на монитора важи само за менютата, възпроизвеждането и дисплея за снимане; снимки и филми, направени с фотоапарата, не се засягат.

  • Референтното изображение е или последната направена снимка, или, в режим на възпроизвеждане, последната показана снимка. Ако картата с памет не съдържа снимки, вместо това ще се покаже празна рамка.

  • За да изберете друга картина, натиснете бутона W ( Q ). Маркирайте желаната снимка и натиснете J , за да я изберете като еталонно изображение.

  • За да видите маркираната картина в цял кадър, натиснете и задръжте X .

B Менюто за настройка: Настройка на камерата

Форматирайте картата с паметЗапазете потребителските настройкиНулиране на потребителските настройкиезикЧасова зона и датаЯркост на монитораЦветов баланс на монитораЯркост на визьораЦветов баланс на визьораОграничете избора на режим на мониторИнформационен дисплейОпции за фина настройка на AFДанни за обектива без процесорПочистете сензора за изображениеИзображение Отстраняване на прах Референтна снимкаПикселно картографиранеКоментар на изображениетоИнформация за авторското правоОпции за звуков сигналДокоснете контролиHDMIДанни за местоположениетоОпции за безжично дистанционно (WR).Задаване на бутон Fn за дистанционно (WR).Самолетен режимСвържете се със смарт устройствоСвържете се с компютърМаркировка за съответствиеИнформация за батериятаUSB захранванеПестене на енергияЗаключване за освобождаване на празния слотЗапазване/Зареждане на настройките на менютоНулиране на всички настройкиВерсия на фърмуера