• Регулирайте яркостта на визьора. [ Яркост на визьора ] може да се регулира само когато визьорът е активен дисплей. Не може да се регулира, когато мониторът е включен или когато [ Само монитор ] е избрано за режим на монитор.

  • По-високите стойности увеличават изтощаването на батерията.

Опция

Описание

[ Автоматично ]

Яркостта на визьора се регулира автоматично в зависимост от условията на осветление.

[ Ръководство ]

Натиснете 1 или 3 , за да регулирате яркостта ръчно. Изберете по-високи стойности за повишена яркост, по-ниски стойности за намалена яркост.

B Менюто за настройка: Настройка на камерата

Форматирайте картата с паметЗапазете потребителските настройкиНулиране на потребителските настройкиезикЧасова зона и датаЯркост на монитораЦветов баланс на монитораЯркост на визьораЦветов баланс на визьораОграничете избора на режим на мониторИнформационен дисплейОпции за фина настройка на AFДанни за обектива без процесорПочистете сензора за изображениеИзображение Отстраняване на прах Референтна снимкаПикселно картографиранеКоментар на изображениетоИнформация за авторското правоОпции за звуков сигналДокоснете контролиHDMIДанни за местоположениетоОпции за безжично дистанционно (WR).Задаване на бутон Fn за дистанционно (WR).Самолетен режимСвържете се със смарт устройствоСвържете се с компютърМаркировка за съответствиеИнформация за батериятаUSB захранванеПестене на енергияЗаключване за освобождаване на празния слотЗапазване/Зареждане на настройките на менютоНулиране на всички настройкиВерсия на фърмуера