Добавете коментар към нови снимки, докато се правят. Коментарите могат да се видят в раздела NX Studio [ Информация ].

Въведете коментар

Въведете коментар до 36 знака. Маркирайте [ Input comment ] и натиснете 2 , за да се покаже диалогов прозорец за въвеждане на текст. За информация относно въвеждането на текст вижте „Въвеждане на текст“ ( Въвеждане на текст ).

Прикачете коментар

За да прикачите коментара към следващите снимки, маркирайте [ Прикачване на коментар ], натиснете 2 и потвърдете, че в съседното квадратче за отметка се появява отметка ( M ). Натиснете J , за да запазите промените и да излезете; коментарът ще бъде прикачен към всички следващи снимки.

Информация за снимката

Коментарите могат да се видят на страницата с данни за снимане в дисплея с информация за снимките.

B Менюто за настройка: Настройка на камерата

Форматирайте картата с паметЗапазете потребителските настройкиНулиране на потребителските настройкиезикЧасова зона и датаЯркост на монитораЦветов баланс на монитораЯркост на визьораЦветов баланс на визьораОграничете избора на режим на мониторИнформационен дисплейОпции за фина настройка на AFДанни за обектива без процесорПочистете сензора за изображениеИзображение Отстраняване на прах Референтна снимкаПикселно картографиранеКоментар на изображениетоИнформация за авторското правоОпции за звуков сигналДокоснете контролиHDMIДанни за местоположениетоОпции за безжично дистанционно (WR).Задаване на бутон Fn за дистанционно (WR).Самолетен режимСвържете се със смарт устройствоСвържете се с компютърМаркировка за съответствиеИнформация за батериятаUSB захранванеПестене на енергияЗаключване за освобождаване на празния слотЗапазване/Зареждане на настройките на менютоНулиране на всички настройкиВерсия на фърмуера