Регулирайте настройките за сензорни контроли на монитора.

Активиране/деактивиране на сензорните контроли

Активирайте или деактивирайте сензорните контроли. Изберете [ Само възпроизвеждане ], за да активирате сензорните контроли само в режим на възпроизвеждане.

Възпроизвеждане на цял кадър

Изберете дали следващото изображение при възпроизвеждане на цял кадър да се показва чрез плъзгане наляво или чрез плъзгане надясно.

Опция

Описание

S

[ Ляво U Вдясно ]

Плъзнете наляво, за да се покаже следващата снимка.

T

[ Ляво V Вдясно ]

Плъзнете надясно, за да видите следващата снимка.

B Менюто за настройка: Настройка на камерата

Форматирайте картата с паметЗапазете потребителските настройкиНулиране на потребителските настройкиезикЧасова зона и датаЯркост на монитораЦветов баланс на монитораЯркост на визьораЦветов баланс на визьораОграничете избора на режим на мониторИнформационен дисплейОпции за фина настройка на AFДанни за обектива без процесорПочистете сензора за изображениеИзображение Отстраняване на прах Референтна снимкаПикселно картографиранеКоментар на изображениетоИнформация за авторското правоОпции за звуков сигналДокоснете контролиHDMIДанни за местоположениетоОпции за безжично дистанционно (WR).Задаване на бутон Fn за дистанционно (WR).Самолетен режимСвържете се със смарт устройствоСвържете се с компютърМаркировка за съответствиеИнформация за батериятаUSB захранванеПестене на енергияЗаключване за освобождаване на празния слотЗапазване/Зареждане на настройките на менютоНулиране на всички настройкиВерсия на фърмуера