Добавете информация за авторски права към нови снимки, докато се правят. Информацията за авторските права може да се види в раздела NX Studio [ Информация ].

Въведете имената на фотографа (максимум 36 знака) и притежателя на авторските права (максимум 54 знака). Маркирайте [ Изпълнител ] или [ Авторски права ] или натиснете 2 , за да се покаже диалогов прозорец за въвеждане на текст. За информация относно въвеждането на текст вижте „Въвеждане на текст“ ( Въвеждане на текст ).

За да прикачите информация за авторски права към следващите снимки, маркирайте [ Прикачи информация за авторски права ], натиснете 2 и потвърдете, че в съседното квадратче за отметка се появява отметка ( M ). Натиснете J , за да запазите промените и да излезете; информация за авторските права ще бъде приложена към всички следващи снимки.

  • За да предотвратите неоторизирано използване на имената на изпълнители или притежатели на авторски права, уверете се, че [ Прикачи информация за авторски права ] не е избрано, преди да заемете или прехвърлите фотоапарата на друго лице. Също така ще трябва да се уверите, че полетата за изпълнител и авторски права са празни.

  • Nikon не поема отговорност за щети или спорове, произтичащи от използването на опцията [ Информация за авторските права ].

Информацията за авторските права е включена в данните за снимане, показани на дисплея с информация за снимките.

B Менюто за настройка: Настройка на камерата

Форматирайте картата с паметЗапазете потребителските настройкиНулиране на потребителските настройкиезикЧасова зона и датаЯркост на монитораЦветов баланс на монитораЯркост на визьораЦветов баланс на визьораОграничете избора на режим на мониторИнформационен дисплейОпции за фина настройка на AFДанни за обектива без процесорПочистете сензора за изображениеИзображение Отстраняване на прах Референтна снимкаПикселно картографиранеКоментар на изображениетоИнформация за авторското правоОпции за звуков сигналДокоснете контролиHDMIДанни за местоположениетоОпции за безжично дистанционно (WR).Задаване на бутон Fn за дистанционно (WR).Самолетен режимСвържете се със смарт устройствоСвържете се с компютърМаркировка за съответствиеИнформация за батериятаUSB захранванеПестене на енергияЗаключване за освобождаване на празния слотЗапазване/Зареждане на настройките на менютоНулиране на всички настройкиВерсия на фърмуера