Вижте информация за батерията, поставена в момента във фотоапарата.

Опция

Описание

[ таксуване ]

Текущото ниво на батерията, изразено като процент.

[ Брой изстрели ]

Броят на пускането на затвора от последното зареждане на батерията.

[ възраст на батерията ]

Петстепенен дисплей, показващ възрастта на батерията.

  • Стойност “0” ( k ) показва, че работата на батерията не е нарушена.

  • Стойност “4” ( l ) показва, че батерията е достигнала края на живота си на зареждане. Сменете батерията.

Брой изстрели

[ Брой снимки ] показва колко пъти е бил освободен затворът. Имайте предвид, че понякога камерата може да освободи затвора, без да запише снимка, например при измерване на предварително зададен ръчен баланс на бялото.

Зареждане на батерии при ниски температури

Батериите като цяло показват спад в капацитета при ниски температури на околната среда. Дори свежи батерии, заредени при температури под около 5 °C (41 °F), може да покажат временно увеличение от „0“ до „1“ на стойността, показана за [ Battery age ], но дисплеят ще се върне към нормалното, след като батерията се изтощи. е презареден при температура от около 20 °C (68 °F) или по-висока.

B Менюто за настройка: Настройка на камерата

Форматирайте картата с паметЗапазете потребителските настройкиНулиране на потребителските настройкиезикЧасова зона и датаЯркост на монитораЦветов баланс на монитораЯркост на визьораЦветов баланс на визьораОграничете избора на режим на мониторИнформационен дисплейОпции за фина настройка на AFДанни за обектива без процесорПочистете сензора за изображениеИзображение Отстраняване на прах Референтна снимкаПикселно картографиранеКоментар на изображениетоИнформация за авторското правоОпции за звуков сигналДокоснете контролиHDMIДанни за местоположениетоОпции за безжично дистанционно (WR).Задаване на бутон Fn за дистанционно (WR).Самолетен режимСвържете се със смарт устройствоСвържете се с компютърМаркировка за съответствиеИнформация за батериятаUSB захранванеПестене на енергияЗаключване за освобождаване на празния слотЗапазване/Зареждане на настройките на менютоНулиране на всички настройкиВерсия на фърмуера