Настройте настройките за използване, когато камерата е свързана към GPS приемник.

Опция

Описание

[ Таймер в режим на готовност ]

Ако е избрано [ Enable ], когато е свързан GPS приемник, таймерът за готовност ще изтече, ако не се извършват никакви операции за времето, избрано за персонализирана настройка c3 [ Закъснение на изключване ] > [ Таймер за готовност ]. Изберете тази опция, за да намалите изтощаването на батерията.

[ позиция ]

Вижте данните за местоположението, предоставени от GPS приемника. Показаните елементи се различават в зависимост от източника.

[ Задаване на часовник от сателит ]

Изберете [ Да ], за да синхронизирате часовника на камерата с времето, отчетено от GPS устройството.

B Менюто за настройка: Настройка на камерата

Форматирайте картата с паметЗапазете потребителските настройкиНулиране на потребителските настройкиезикЧасова зона и датаЯркост на монитораЦветов баланс на монитораЯркост на визьораЦветов баланс на визьораОграничете избора на режим на мониторИнформационен дисплейОпции за фина настройка на AFДанни за обектива без процесорПочистете сензора за изображениеИзображение Отстраняване на прах Референтна снимкаПикселно картографиранеКоментар на изображениетоИнформация за авторското правоОпции за звуков сигналДокоснете контролиHDMIДанни за местоположениетоОпции за безжично дистанционно (WR).Задаване на бутон Fn за дистанционно (WR).Самолетен режимСвържете се със смарт устройствоСвържете се с компютърМаркировка за съответствиеИнформация за батериятаUSB захранванеПестене на енергияЗаключване за освобождаване на празния слотЗапазване/Зареждане на настройките на менютоНулиране на всички настройкиВерсия на фърмуера