Válassza ki a vaku szinkronizálásának sebességét.

választási lehetőség

Leírás

[ 1/200 s (Automatikus FP) ]

Automatikus FP nagysebességű szinkron be van kapcsolva a kompatibilis vakuval és a maximális sync sebesség más vakuk beállítása 1/200 s.

  • A módok P és A, automatikus FP nagysebességű szinkron akkor aktiválódik, ha a tényleges záridő rövidebb, mint 1/200 mp. Ha a vaku támogatja az automatikus FP nagysebességű szinkron, a kamera kiválasztáshoz záridővel mint 1/8000 s.

  • Az üzemmódok S és M, a felhasználó kiválaszthatja záridővel mint 1/8000 s ha vakuk támogatja az automatikus FP nagysebességű szinkron.

[ 1/200 s ]

Vakuszinkron beállított fordulatszám a kiválasztott értéket, amely lehet a 1/200 és 1/60 s.

[ 1/160 s ]

[ 1/125 s ]

[ 1/100 s ]

[ 1/80 s ]

[ 1/60 s ]

A záridő rögzítése a vakuszinkron sebességkorláton

Az S és M módban a zársebesség az e1. Egyéni beállításnál kiválasztott értéken rögzíthető [ Vaku szinkronsebessége ] a lehető leglassabb záridő (30 s vagy „ Idő ”) után következő záridő kiválasztásával. A felvétel kijelzőjén és a kezelőpanelen megjelenik egy X (vaku szinkronjelző) és a vaku szinkronizálásának sebessége.

Auto FP nagysebességű szinkron
  • Az Auto FP nagysebességű szinkron lehetővé teszi a vaku használatát a kamera által támogatott legnagyobb zársebesség mellett. Ha az [ 1/200 s (Auto FP) ] lehetőséget választja, a fényképezőgép automatikusan engedélyezi az automatikus FP nagysebességű szinkronizálást zársebességnél gyorsabb zársebességnél. Ez lehetővé teszi a maximális rekesz kiválasztását a csökkentett mélységélesség érdekében akkor is, ha a téma erősen megvilágított, erős napsütésben.

  • A vaku információs kijelzőn az „FP” felirat látható, ha az [ 1/200 s (Auto FP) ] lehetőséget választja.

A Egyéni beállítások: A kamera beállításainak finomhangolása

a: Autofókusz

b: fénymérés / expozíció

c: Időzítők / AE zár

d: Fényképezés / Megjelenítés

e: Sorozat / vaku

f: Vezérlők

g: Film