Huomioi seuraavat seikat videoita kuvattaessa:

 • Jokainen video voi olla enintään 125 minuuttia pitkä.

 • Jokainen video, joka on tallennettu kortille, jonka kapasiteetti on enintään 32 Gt, tallennetaan enintään kahdeksaan tiedostoon. Jokainen näistä tiedostoista on kooltaan enintään 4 Gt. Tiedostojen määrä ja kunkin tiedoston pituus vaihtelevat [ Frame size/frame rate ] -kohdassa valittujen asetusten mukaan.

 • Jos [ ProRes 422 HQ 10-bit (MOV) ] on valittuna [ Videotiedostotyyppi ] videotallennusvalikossa ja muistikortin kapasiteetti on enintään 32 Gt, tallennus päättyy automaattisesti, kun tiedosto saavuttaa 4 Gt. . Videoita ei tallenneta useisiin tiedostoihin.

 • Muistikortin kirjoitusnopeudesta riippuen kuvaus saattaa päättyä ennen kuin enimmäispituus on saavutettu.

 • Videota ei voi tallentaa XQD-muistikorteille, joiden kapasiteetti on enintään 32 Gt, kun [ N-RAW 12-bit (NEV) ] tai [ ProRes RAW HQ 12-bit (MOV) ] on valittu kohdassa [ Video file type ] videotallennusvalikko.

 • 0 -kuvake ( 0 -kuvake ) osoittaa, että videoita ei voi tallentaa.

 • [ Pistemittaus ] ei ole käytettävissä videotallennuksen aikana.

 • Salamavaloa ( kamerassa olevan salaman käyttäminen ) ei voi käyttää.

Videon tallennus: Kuvaustila

Valotusasetukset, joita voidaan säätää kuvaamisen aikana, vaihtelevat kuvaustilan mukaan:

tila

Aukko

Suljinnopeus

ISO-herkkyys2

P , S 1

3

A

4

3

M

4

4

44

 1. Valotuksen säätö tilassa S on sama kuin tilassa P .

 2. Suurin ISO-herkkyys videoille, jotka on tallennettu videotallennusvalikon [ Electronic VR ] -asetukseksi valittuna [ ON ], on ISO 25600.

 3. ISO-herkkyyden yläraja voidaan valita käyttämällä videotallennusvalikon [ ISO-herkkyysasetukset ] > [ Maksimiherkkyys ] -kohtaa.

 4. Jos [ PÄÄLLÄ ] on valittu kohdassa [ ISO-herkkyysasetukset ] > [ Automaattinen ISO-säätö (tila M) ] videotallennusvalikossa, ISO-herkkyyden yläraja voidaan valita kohdassa [ Suurin herkkyys ].

Valkotasapainon säätäminen videotallennuksen aikana

Valkotasapainoa voidaan säätää videotallennuksen aikana pitämällä U -painiketta painettuna ja kääntämällä komentokiekkoa.

Kiinteän suljinajan käyttäminen

Tilassa M suljinnopeus voidaan asettaa arvoihin välillä 1/25 s - 1/32000 s ( hitain käytettävissä oleva suljinaika vaihtelee kuvanopeuden mukaan).

Langattomat kauko-ohjaimet ja kaukosäätimen johdot

Jos [ Tallenna videoita ] on valittu mukautetulle asetukselle g2 [ Mukautetut ohjaimet ] > [ Laukaisupainike ], valinnaisten langattomien kaukosäätimien ja kaukosäätimen johtojen laukaisupainikkeet voidaan painaa puoliväliin tarkentaaksesi tai painaa kokonaan alas aloittaaksesi. ja lopeta videon tallennus.

Ulkoisen mikrofonin käyttäminen

Kolmannen osapuolen mikrofoneja, joissa on 3,5 mm:n miniliitin, voidaan käyttää videoiden äänen tallentamiseen.

 • Valitse videotallennusvalikon [ Mic Jack Plug-in Power ] -toiminnolla, syöttääkö kamera virtaa ulkoiselle mikrofonille ( Mic Jack Plug-in Power ).