Sijaintitiedot ja seurantalokit
  • Jos [ PÄÄLLÄ ] on valittu asetusvalikon kohdassa [ Sijaintitiedot (sisäänrakennettu) ] > [ Tallenna sijaintitiedot ] tai lokin seuranta on käynnissä, kamera jatkaa lokin ja/tai sijainnin hakemista, vaikka se olisi pois päältä.

  • Henkilökohtaisia tietoja voidaan päätellä jälkilokiin tallennetuista tai valokuviin ja videoihin upotetuista sijaintitiedoista. Ole varovainen, kun jaat valokuvia, videoita tai jälkilokeja tai lähetät niitä Internetiin tai muihin paikkoihin, joissa kolmannet osapuolet voivat katsella niitä. Muista lukea myös "Varoitus: Tietojen tallennuslaitteiden hävittäminen" ( Varoitus: Tietojen tallennuslaitteiden hävittäminen ).

Navigointi

Tämä tuote on kamera. Sitä ei ole tarkoitettu käytettäväksi navigointi- tai mittauslaitteena.

  • Kameran ilmoittama sijainti on vain likimääräinen. Sitä ei saa käyttää maanmittaukseen tai navigointiin, kun matkustat lentäen tai autolla, kävellen tai muulla tavalla.

Käyttö ulkomailla
  • Tarkista ennen matkaa matkatoimistoltasi tai vierailemiesi maiden suurlähetystöstä tai matkailuvirastosta tietoa rajoituksista, jotka voivat koskea sijaintitietojen tallennusta tukevien kameroiden käyttöä. Esimerkiksi Kiina kieltää sijaintitietojen luvattoman tallentamisen. Valitse [ OFF ] kohdassa [ Record location data ].

  • Lokakuusta 2021 alkaen paikkatietotoiminto ei välttämättä toimi odotetulla tavalla Kiinassa ja Kiinan rajan läheisyydessä.