Z 9 -viiteopas on tarkoitettu "C"-laiteohjelmistoversiolle 2.10 ( Z 9 -viiteoppaan uusin versio on saatavana Nikon Download Centeristä). Tässä luvussa kuvataan kameran C-laiteohjelmistoversion 3.00 mukana tulleita uusia ominaisuuksia ja muutoksia. Molemmat asiakirjat on luettava yhdessä.

"Laiteversio"

Voit tarkastella kameran laiteohjelmistoversiota tai päivittää kameran laiteohjelmiston valitsemalla asetusvalikosta [ Firmware version ].

Päivitykset voidaan tehdä tietokoneella tai älylaitteella.

  • Tietokone : Tarkista kameran laiteohjelmiston uudet versiot Nikon Download Centeristä. Tietoja päivitysten suorittamisesta on saatavilla laiteohjelmiston lataussivulta.
    https://downloadcenter.nikonimglib.com/

  • Älylaite : Jos älylaite on yhdistetty kameraan SnapBridge-sovelluksella, sovellus ilmoittaa automaattisesti, kun päivityksiä tulee saataville, ja voit sitten ladata päivityksen kameran muistikortille älylaitteen kautta. Lisätietoja päivitysten suorittamisesta on SnapBridgen online-ohjeessa. Huomaa, että automaattisia ilmoituksia ei välttämättä näytetä täsmälleen samaan aikaan, kun päivitykset ovat saatavilla Nikon Download Centerissä.