[ ATOMOS AirGlu BT options ] -kohta on lisätty verkkovalikkoon. Käytä sitä langattomiin Bluetooth-yhteyksiin kameran ja Atomos UltraSync BLUE AirGlu -lisävarusteiden välillä.

 • UltraSync BLUE -laitetta voidaan käyttää samanaikaisesti langattomiin yhteyksiin useisiin yhteensopiviin kameroihin tai ääninauhureihin. Aikakoodit lähetetään liitettyihin laitteisiin UltraSync BLUE:sta, jolloin aikakoodit synkronoidaan jopa useiden eri valmistajien laitteiden välillä. Katso lisätietoja samanaikaisten yhteyksien enimmäismäärästä Atomos-verkkosivustolta.

  Tuote

  Kuvaus

  [ Yhdistä ATOMOS AirGlu BT:hen ]

  Muodosta langaton Bluetooth-yhteys aiemmin pariksi liitettyyn UltraSync BLUE -laitteeseen.

  [ Tallenna ATOMOS AirGlu BT -pariliitostiedot ]

  Yhdistä kamera UltraSync BLUE:n kanssa.

  • Kameran nimi näkyy kameran näytössä.

  • Käytä UltraSync BLUE -laitteen säätimiä muodostaaksesi pariliitoksen kameran kanssa. Lisätietoja on UltraSync BLUE -laitteen ohjeissa.

  [ Poista ATOMOS AirGlu BT:n pariliitostiedot ]

  Katkaise langaton yhteys kameran ja UltraSync BLUE:n välillä.

  [ Kamera ]

  Valitse nimi, jolla kamera on luettelossa UltraSync BLUE -näytössä.

 • Kun olet muodostanut langattoman yhteyden UltraSync BLUE -laitteeseen, aloita aikakoodien vastaanottaminen valitsemalla [ Päällä ] tai [ Päällä (HDMI-lähdöllä) ] kohdassa [ Timecode ] > [ Record timecodes ] videotallennusvalikosta. Aikakoodit näkyvät kameran kuvausnäytössä.

 • Jos aikakoodia ei vastaanoteta, kuvausnäytössä näkyy "--:--:--:--" (tai "00:00:00:00", kun ulkoinen laite on kytketty HDMI:n kautta). Aikakoodeja ei tallenneta, jos kuvaaminen aloitetaan tässä vaiheessa.

Varoitukset: UltraSync BLUE:n käyttäminen
 • Aikakoodeja ei tallenneta, jos [ H.264 8-bit (MP4) ] on valittu [ Video file type ] -asetukseksi videotallennusvalikossa.

 • UltraSync BLUE antaa käyttäjien valita kuvanopeuden. Jos arvo ei vastaa kameralla valittua arvoa, aikakoodeja ei tallenneta tai lähetetä HDMI:n kautta. Yhdistä UltraSync BLUE:n kuvataajuus videotallennuksen kuvataajuuteen seuraavasti:

  Videotallennuksen kuvataajuus

  UltraSync BLUE -kuvataajuus

  120p, 60p, 30p

  29,97 fps, 29,97 fps DF

  100p, 50p, 25p

  25 fps

  24p

  23,98 fps

  • Valitse 29,97 fps DF drop-frame-tallennukseen.

  • Katso UltraSync BLUE -laitteen dokumentaatiosta tietoja kuvanopeuden valitsemisesta.

 • Videotallennusvalikossa [ Timecode ] > [ Count-up method ], [ Timecode origin ] ja [ Drop frame ] valittuja asetuksia ei voi muuttaa, kun kameralla on langaton yhteys UltraSync BLUE -laitteeseen.

 • Jos kamera menettää langattoman yhteyden UltraSync BLUE -laitteeseen kuvaamisen aikana, se jatkaa aikakoodien tallennusta nykyisen kuvan loppuun asti, vaikka kuvausnäytössä näkyvä aikakoodi vaihtuu muotoon "--:-- :--:--“ noin 60 sekuntia yhteyden katkeamisen jälkeen. Aikakoodi tulee uudelleen näkyviin, kun langaton yhteys UltraSync BLUE -laitteeseen muodostetaan uudelleen.

 • Langaton yhteys UltraSync BLUE -laitteeseen katkeaa, kun kamera sammutetaan tai valmiustilan ajastin umpeutuu. Suosittelemme valitsemaan [ No limit ] mukautetulle asetukselle c3 [ Power off delay ] > [ Standby timer ].