Voit lähentää täyskuvatoistossa näkyvää valokuvaa painamalla X tai J tai koskettamalla näyttöä nopeasti kaksi kertaa. [ FX (36×24) ]-muotoiset valokuvat voidaan zoomata enintään noin 32× ( Suuret kuvat ), 24× ( Keskikokoiset ) tai 16× ( Pienet ). Zoomauksen aikana havaitut kasvot on merkitty valkoisilla reunuksilla; Kierrä alikokekkoa nähdäksesi muut kasvot.

Toistozoomin käyttäminen

Vastaanottaja

Kuvaus

Lähennä/
loitontaa

  • Paina X -painiketta tai käytä venytyseleitä lähentääksesi.

  • Loitonna painamalla W ( Q ) tai käyttämällä nipistyseleitä.

Navigointiikkuna tulee näkyviin, kun zoomaussuhdetta muutetaan, ja sillä hetkellä näkyvä alue on merkitty keltaisella reunuksella. Navigointiikkunan alla oleva palkki näyttää zoomaussuhteen muuttuen vihreäksi suhteessa 1 : 1 (100 %). Navigointiikkuna poistuu näytöstä muutaman sekunnin kuluttua.

Katso muut kuvan alueet

Käytä monivalitsinta tai liukueleitä nähdäksesi kuvan alueet, jotka eivät näy näytössä. Pidä monivalitsinta painettuna vierittääksesi nopeasti kehyksen muille alueille.

Rajaa kuva

Jos haluat rajata kuvan näytössä näkyvälle alueelle, paina i ja valitse [ Pikarajaus ].

Valitse kasvot

Zoomauksen aikana havaitut kasvot on merkitty valkoisilla reunuksilla navigointiikkunassa. Kierrä sivukomentokiekkoa tai napauta näytön opasta nähdäksesi muut kasvot.

Katso muut kuvat

Pyöritä pääkomentokiekkoa nähdäksesi saman kohdan muissa valokuvissa zoomaussuhdetta muuttamatta (videon valitseminen peruuttaa zoomauksen). Voit myös katsella muita valokuvia napauttamalla näytön alareunassa olevaa e tai f -kuvaketta.

Suojaa kuvia

Ota nykyisen kuvan suojaus käyttöön tai poista se käytöstä painamalla g ( Fn4 ) -painiketta ( Kuvien suojaaminen poistamiselta ).

Poistu kuvaustilaan

Paina laukaisin puoliväliin tai paina K -painiketta poistuaksesi.

Näytä valikot

Paina G -painiketta nähdäksesi valikot.