Prijunkite prie kitų fotoaparatų, kad galėtumėte sinchronizuoti užraktą arba laikrodį.

Sinchronizuotas leidimas

Norėdami sinchronizuoti užrakto atleidimą su tame pačiame tinkle esančių fotoaparatų užrakto atleidimu, pasirinkite [ ON].

Ryšio nustatymai

Pridėkite kameros tinklo profilius. Šį elementą taip pat galima naudoti norint pasirinkti iš esamų tinklo profilių.

Sukurti profilį

Sukurkite naujus tinklo profilius ( sinchronizuotas leidimas ).

  • Jei jau yra daugiau nei vienas profilis, galite paspausti J kad pasirinktumėte profilį ir prisijungtumėte prie pasirinkto tinklo.

  • Norėdami redaguoti esamą profilį, pažymėkite jį ir paspauskite 2 .

Parinktis

apibūdinimas

[ Bendra ]

  • [ Profilio pavadinimas ]: pervardykite profilį. Numatytasis profilio pavadinimas yra toks pat kaip tinklo SSID.

  • [ Apsauga slaptažodžiu ]: pasirinkite [ Įjungta ], kad prieš pakeičiant profilį būtų įvestas slaptažodis. Norėdami pakeisti slaptažodį, pažymėkite [ On ] ir paspauskite 2 .

[ TCP/IP ]

Sureguliuokite infrastruktūros ryšių TCP/IP nustatymus. Būtinas IP adresas.

  • Jei [ ĮJUNGTA ] pasirinkta [ Gauti automatiškai ], IP adresas ir antrinio tinklo kaukė infrastruktūros režimo ryšiams bus gauti per DHCP serverį arba automatinį IP adresavimą.

  • Pasirinkite [ OFF ], jei norite rankiniu būdu įvesti IP adresą ([ Address ]) ir antrinio tinklo kaukę ([ Mask ]).

Kopijuoti į/iš kortelės

Bendrinkite tinklo profilius.

  • Jei įdėtos dvi atminties kortelės, profiliai bus nukopijuoti į kortelę, esančią 1 lizde, ir iš jos.

Parinktis

apibūdinimas

[ Kopijuoti profilį iš kortelės ]

Nukopijuokite profilius iš šakninio atminties kortelės katalogo į fotoaparato profilių sąrašą.

[ Kopijuoti profilį į kortelę ]

Nukopijuokite profilius iš fotoaparato į atminties kortelę. Pažymėkite profilį ir paspauskite J kad nukopijuotumėte jį į atminties kortelę.

  • Slaptažodžiu apsaugotų profilių kopijuoti negalima.

Nutraukti dabartinį ryšį

Nutraukite ryšį su dabartiniu tinklu.

Grupės pavadinimas

Pasirinkite grupę sinchronizuotam leidimui. Užrakto atleidimas sinchronizuojamas toje pačioje grupėje esančiose tinklo kamerose.

Pagrindinis / nuotolinio valdymo pultas

Kiekvienai kamerai pasirinkite vaidmenį iš „pagrindinio“ ir „nuotolinio“. Paspaudus pagrindinės kameros užrakto atleidimo mygtuką, atleidžiamos visų nuotolinių fotoaparatų, kurie yra tame pačiame tinkle ir toje pačioje grupėje, užraktai.

Nuotolinio fotoaparato sąrašas

Pagrindinė kamera rodo prijungtų nuotolinių kamerų sąrašą.

Sinchronizuoti datą ir laiką

Nustatykite nuotolinių kamerų laikrodžius pagal datą ir laiką, apie kuriuos praneša pagrindinė kamera ( Kameros laikrodžių sinchronizavimas ).