Reglați setările LED-ului de stare și modului de legătură pentru telecomenzile opționale fără fir WR-R10 . De asemenea, puteți alege un mod de legătură pentru conectarea la unități opționale de bliț controlate prin radio care acceptă Iluminare wireless avansată.

Telecomanda wireless WR-R10

Asigurați-vă că firmware-ul pentru WR-R10 a fost actualizat la cea mai recentă versiune (versiunea 3.0 sau o versiune ulterioară). Pentru informații despre actualizările de firmware, consultați site-ul web Nikon pentru zona dvs.

Lampa cu LED

Activați sau dezactivați LED-urile de stare de pe o telecomandă fără fir WR-R10 montată pe cameră. Pentru mai multe informații, consultați documentația furnizată cu telecomanda fără fir.

Modul Link

Alegeți un mod de legătură pentru telecomenzile fără fir WR-R10 montate pe alte camere sau unități bliț controlate radio care acceptă Iluminare fără fir avansată. Asigurați-vă că este selectat același mod pentru celelalte dispozitive.

Opțiune

Descriere

[ Împerechere ]

Camera se conectează numai la dispozitivele cu care a fost asociată anterior. Apăsați butonul de asociere de pe telecomanda fără fir WR-R10 conectată la cameră pentru a o asocia cu alte dispozitive.

  • Deoarece camera nu va comunica cu dispozitivele cu care nu a fost asociată, această opțiune poate fi utilizată pentru a preveni interferența semnalului de la alte dispozitive din apropiere.

  • Având în vedere că fiecare dispozitiv trebuie împerecheat separat, totuși, PIN-ul este recomandat atunci când vă conectați la un număr mare de dispozitive.

[ PIN ]

Comunicarea este partajată între toate dispozitivele cu același cod PIN din patru cifre. Puteți introduce orice cod PIN din patru cifre la alegere.

  • Apăsați 4 sau 2 pentru a evidenția cifrele și apăsați 1 sau 3 pentru a schimba. Apăsați J pentru a introduce și afișa PIN-ul selectat.

  • Această opțiune este o alegere bună pentru fotografia cu un număr mare de dispozitive la distanță.

  • Dacă sunt prezente mai multe camere care au același PIN, blițurile vor fi sub controlul exclusiv al camerei care se conectează prima (LED-urile de pe unitățile WR‑R10 conectate la camerele afectate vor clipi).

  • Indiferent de opțiunea selectată pentru [ Mod Link ], semnalele de la telecomenzile fără fir asociate vor fi întotdeauna primite de WR-R10 . Utilizatorii telecomenzii fără fir WR-1 vor trebui să selecteze împerecherea ca mod de legătură WR-1 .