Използвайте X и W за да превключвате между възпроизвеждане на цял кадър и възпроизвеждане на миниатюри.

Възпроизвеждане на цял кадър

X 

 W

Възпроизвеждане на миниатюри

X 

 W

X 

 W

Възпроизвеждане на цял кадър

Натиснете бутона K да видите най-новата снимка в пълен кадър на дисплея. Допълнителни снимки могат да се покажат чрез натискане на 4 или 2 ; за да видите допълнителна информация за текущата снимка, натиснете 1 или 3 или докоснете бутона DISP ( 0 Информация за снимка ).

Възпроизвеждане на миниатюри

За да видите няколко изображения, докоснете бутона W когато картината се покаже в цял кадър. Броят на показваните изображения се увеличава от 4 на 9 до 72 всеки път, когато докоснете бутона W и намалява всеки път, когато докоснете бутона X Използвайте мултиселектора, за да маркирате изображения.

Докоснете контроли

Сензорните контроли могат да се използват, когато на монитора се показват снимки ( 0 Възпроизвеждане ).

Завъртете високо

За да покажете „високи“ (портретна ориентация) снимки във висока ориентация, изберете Включено за Завъртане нависоко в менюто за възпроизвеждане.

Преглед на изображението

Когато Включено е избрано за преглед на изображението в менюто за възпроизвеждане, снимки, автоматично се показва след стрелба (защото камерата е вече в правилната ориентация, изображенията не са завъртени автоматично по време на преглед на изображения). Ако е избрано Вкл. (само монитор) , снимките няма да се показват във визьора. В режими на непрекъснато освобождаване дисплеят започва, когато снимането приключи, като се показва първата снимка от текущата серия.