Следният софтуер на Nikon може да се използва с фотоапарата:

Компютърен софтуер
  • Camera Control Pro 2 (достъпен за закупуване): Управлявайте камерата дистанционно от компютър и запазвайте снимки директно на твърдия диск на компютъра.
  • ViewNX-i * : Повече от инструмент за разглеждане и редактиране на снимки и филми, заснети с цифрови фотоапарати Nikon, ViewNX-i може да се използва в комбинация с други приложения на Nikon за изображения, за да ви помогне да извлечете максимума от вашите снимки. Освен това предлага плавен достъп до онлайн услуги.
  • Заснемане NX-D : Прецизно настройвайте снимките, заснети в уникалните NEF/NRW (RAW) формати на Nikon или ги конвертирайте в JPEG или TIFF (NEF/RAW обработка). Capture NX-D може да се използва не само с NEF/NRW (RAW) снимки, но и с JPEG и TIFF снимки, заснети с цифрови фотоапарати Nikon за задачи като редактиране на тонови криви и подобряване на яркостта и контраста.
  • Помощна програма за безжичен предавател : Помощната програма за безжичен предавател е необходима, ако камерата трябва да бъде свързана към мрежа. Сдвоете камерата с компютъра и изтеглете снимки чрез Wi-Fi.
  • Компютърният софтуер на Nikon е достъпен от центъра за изтегляне на Nikon. Проверете версията и системните изисквания и не забравяйте да изтеглите най-новата версия.
    https://downloadcenter.nikonimglib.com/

Съществуващите потребители трябва да са сигурни, че изтеглят най-новата версия, тъй като по-ранните версии може да не поддържат камерата.

Приложения за смартфон (таблет).

SnapBridge : Изтеглете снимки и филми от камерата на вашето смарт устройство чрез безжична връзка.

  • Приложението е достъпно SnapBridge от Apple App Store ® и на Google Play ™.
  • Посетете нашия уебсайт за най-новата информация относно приложението SnapBridge.