Σχετικά με αυτό το εγχειρίδιο

Σύμβολα

Τα παρακάτω σύμβολα και συμβάσεις χρησιμοποιούνται σε αυτό το εγχειρίδιο. Χρησιμοποιήστε τα για να εντοπίσετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

D

Αυτό το εικονίδιο σημειώνει σημειώσεις, πληροφορίες που πρέπει να διαβαστούν πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν.

A

Αυτό το εικονίδιο επισημαίνει συμβουλές, πρόσθετες πληροφορίες που μπορεί να σας φανούν χρήσιμες κατά τη χρήση αυτού του προϊόντος.

0

Αυτό το εικονίδιο επισημαίνει αναφορές σε άλλες ενότητες αυτού του εγχειριδίου.

Συμβάσεις

  • Αυτό το εγχειρίδιο προορίζεται για χρήση με τα Z 7II και Z 6II. Οι εικόνες δείχνουν το Z 6II.

  • Αυτή η κάμερα χρησιμοποιεί κάρτες μνήμης CFexpress (Type B), XQD, SD, SDHC και SDXC. Οι κάρτες μνήμης όλων των τύπων αναφέρονται σε αυτό το εγχειρίδιο ως «κάρτες μνήμης». Όπου είναι απαραίτητο να γίνει διάκριση μεταξύ των διαφόρων τύπων, μπορεί να χρησιμοποιηθούν οι όροι "Κάρτα μνήμης CFexpress", "Κάρτα μνήμης XQD" και "Κάρτα μνήμης SD".

  • Σε όλο αυτό το εγχειρίδιο, οι φορτιστές μπαταριών αναφέρονται ως «φορτιστές μπαταριών» ή «φορτιστές».

  • Σε όλο αυτό το εγχειρίδιο, η οθόνη στην οθόνη της κάμερας και το σκόπευτρο κατά τη λήψη αναφέρεται ως «οθόνη λήψης». Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι εικόνες δείχνουν την οθόνη.

  • Σε όλο αυτό το εγχειρίδιο, τα smartphone και τα tablet αναφέρονται ως «έξυπνες συσκευές».

  • Σε όλο αυτό το εγχειρίδιο, ο όρος "προεπιλεγμένες ρυθμίσεις" χρησιμοποιείται για να αναφέρεται στις ρυθμίσεις που ισχύουν κατά την αποστολή. Οι εξηγήσεις σε αυτό το εγχειρίδιο προϋποθέτουν ότι χρησιμοποιούνται οι προεπιλεγμένες ρυθμίσεις.

AΓια την ασφάλειά σας

Το "For Your Safety" περιέχει σημαντικές οδηγίες ασφαλείας. Φροντίστε να τα διαβάσετε πριν χρησιμοποιήσετε την κάμερα. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην ενότητα "Για την ασφάλειά σας" ( Για την ασφάλειά σας ).