Οι φορητοί φορτιστές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να τροφοδοτήσουν την κάμερα ή να φορτίσουν την μπαταρία της κάμερας. Στον παρακάτω πίνακα παρατίθενται οι φορητοί φορτιστές που έχουν δοκιμαστεί και εγκριθεί για χρήση, μαζί με τον κατά προσέγγιση αριθμό λήψεων που μπορούν να ληφθούν και τον κατά προσέγγιση αριθμό φορών που μπορεί να φορτιστεί η μπαταρία της κάμερας χρησιμοποιώντας κάθε συσκευή.

Κατασκευαστής

Αριθμός μοντέλου

Αριθμός λήψεων 1

Αριθμός χρεώσεων 2

άγκυρα

PowerCore + 26800 PD 45W

Z 7II: περίπου. 1930
Z 6II: περίπου. 1840

Περίπου 3

  1. Πρότυπο Association Camera and Imaging Products Association (CIPA). [ Μόνο σκόπευτρο ] επιλέχθηκε για λειτουργία οθόνης. Μετρηθεί στους 23 ° C / 73,4 ° F (± 2 ° C / 3,6 ° F) με φακό NIKKOR Z 24–70mm f / 4 S και κάρτα μνήμης SONY CEB-G128 υπό τις ακόλουθες συνθήκες δοκιμής: μια φωτογραφία τραβήχτηκε στην προεπιλογή ρυθμίσεις κάθε 30 δευτερόλεπτα. Ο «αριθμός λήψεων» είναι ο αριθμός των λήψεων που μπορούν να ληφθούν χρησιμοποιώντας έναν πλήρως φορτισμένο φορητό φορτιστή για την παροχή ισχύος σε μια κάμερα με πλήρως φορτισμένη μπαταρία (EN-EL15c).

  2. Πόσες φορές μπορεί να φορτιστεί πλήρως η μπαταρία της κάμερας (EN-EL15c) χρησιμοποιώντας έναν φορητό φορτιστή με πλήρη φόρτιση

  • Οι μόνες μπαταρίες που μπορούν να φορτιστούν από φορητούς φορτιστές είναι οι EN-EL15c και EN-EL15b.

  • Ανατρέξτε στην τεκμηρίωση που παρέχεται με το φορητό φορτιστή για πληροφορίες σχετικά με τη χρήση.

  • Χρησιμοποιήστε ένα καλώδιο USB με δύο υποδοχές τύπου C που παρέχονται με το φορητό φορτιστή όταν χρησιμοποιείτε τη συσκευή για να τροφοδοτήσετε την κάμερα ή να φορτίσετε την μπαταρία της κάμερας.

  • Ενημερωμένες πληροφορίες για φορητούς φορτιστές διατίθενται στον ιστότοπο των κατασκευαστών. Η διαθεσιμότητα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα ή την περιοχή.