Tekintse meg a fényképezőgép aktuális firmware verzióját. A firmware frissítése akkor hajtható végre, ha a memóriakártya tartalmazza a kamera firmware új verzióját.

Firmware frissítések

A firmware-frissítéseket akkor lehet végrehajtani, amikor a memóriakártya a kamera firmware-jének új verzióját tartalmazza. A frissítéseket számítógép vagy intelligens eszköz segítségével lehet végrehajtani.

  • Számítógép : Keresse meg a fényképezőgép firmware-jének új verzióit a Nikon letöltőközpontban. A frissítések végrehajtásával kapcsolatos információk a firmware letöltési oldalán érhetők el.

  • Intelligens eszköz : Ha az intelligens eszközt a SnapBridge alkalmazás segítségével párosították a kamerával, az alkalmazás automatikusan értesíti Önt, amikor a frissítések elérhetővé válnak. Ezután letöltheti a frissítést a kamera memóriakártyájára az intelligens eszköz segítségével. A frissítések végrehajtásával kapcsolatos információkért lásd a SnapBridge online súgóját. Ne feledje, hogy az automatikus értesítések nem feltétlenül jelennek meg pontosan a frissítések elérhetővé tételével a Nikon letöltési központjában.