Videók rögzítésekor vegye figyelembe a következő pontokat:

 • Az egyes videók legfeljebb 125 percesek lehetnek.

 • A legfeljebb 32 GB kapacitású kártyára rögzített videókat a rendszer legfeljebb 8 fájlba menti. Ezen fájlok mindegyike legfeljebb 4 GB méretű lesz. A fájlok száma és az egyes fájlok hossza a [ Frame size/frame rate ] beállításnál kiválasztott beállításoktól függően változik.

 • Ha a [ ProRes 422 HQ 10-bit (MOV) ] van kiválasztva a [ Video file type ] pontban a videórögzítés menüben, és a memóriakártya kapacitása 32 GB vagy kevesebb, a felvétel automatikusan befejeződik, ha a fájl mérete eléri a 4 GB-ot. . A videókat nem rögzíti több fájl között.

 • A memóriakártya írási sebességétől függően előfordulhat, hogy a fényképezés a maximális hossz elérése előtt véget ér.

 • A videó nem rögzíthető 32 GB-os vagy kisebb kapacitású XQD memóriakártyákra, ha az [ N-RAW 12-bit (NEV) ] vagy a [ ProRes RAW HQ 12-bit (MOV) ] van kiválasztva a [ Video file type ] mezőben. videofelvétel menü.

 • A 0 ikon ( A 0 ikon ) azt jelzi, hogy nem lehet videókat rögzíteni.

 • A [ Spot metering ] nem érhető el videórögzítés közben.

 • A vaku megvilágítása ( Fényképezőgép vaku használata ) nem használható.

Videofelvétel: Felvételi mód

A filmezés közben állítható expozíciós beállítások a felvételi módtól függően változnak:

Mód

Nyílás

Zár sebesség

ISO érzékenység2

P , S 1

3

A

4

3

M

4

4

44

 1. Az S módban az expozícióvezérlés megegyezik a P móddal.

 2. A videórögzítés menü [ Electronic VR ] beállításánál kiválasztott [ ON ] beállítással rögzített videók maximális ISO érzékenysége ISO 25600.

 3. Az ISO érzékenység felső határa a videórögzítés menü [ ISO sensitivity settings ] > [ Maximum sensitivity ] menüpontjában választható ki.

 4. Ha a [ BE ] van kiválasztva az [ ISO érzékenység beállításai ] > [ Automatikus ISO vezérlés (M mód) ] pontban a videórögzítés menüben, az ISO érzékenység felső határa a [ Maximális érzékenység ] segítségével választható ki.

A fehéregyensúly beállítása videofelvétel közben

A fehéregyensúlyt videórögzítés közben a U gomb nyomva tartásával és a vezérlőtárcsa elforgatásával lehet beállítani.

Rögzített zársebesség használata

M módban a zársebesség 1 / 25 s és 1 / 32 000 s közötti értékekre állítható (a leglassabb elérhető zársebesség a képsebességgel változik).

Vezeték nélküli távirányítók és távirányítók

Ha a [ Videók rögzítése ] van kiválasztva a g2 egyéni beállításnál [ Egyéni vezérlők ] > [ Exponálógomb ], az opcionális vezeték nélküli távirányítók és távirányítók kioldógombjai félig lenyomhatók a fókuszáláshoz, vagy teljesen lenyomhatók az indításhoz. és fejezze be a videofelvételt.

Külső mikrofon használata

Harmadik féltől származó, 3,5 mm-es mini jack csatlakozóval rendelkező mikrofonok használhatók videók hang rögzítésére.

 • A videofelvétel menüben a [ Mic jack plug-in power ] gombbal válassza ki, hogy a külső mikrofon tápellátását a fényképezőgép biztosítsa-e ( Mic Jack Plug-in Power ).